Пептиди

Показване на всички 14 резултата

 • cjc-5mg-bio-peptide пептид

  CJC-1295 5 мг

  68.00 лв.

  CJC-1295 е теразозаместен пептиден хормон с 30 аминокиселини и стимулира секрецията на растежния хормон. Повишава секрецията на растежен хормин 2-10 пъти; полуживот от 7 дни; подобряване на съня; подмладяване на ставите, сухожилията и сухожилията; по-бързо възстановяване; мускулен растеж; намаляване на количеството подкожна мазнина.

 • follistatin-bio-peptide пептид

  Follistatin 344 1 мг

  120.00 лв.

  Follistatin 344 понижава или напълно спира производството на миостатин във вашето тяло. Миостатинът е протеин, кодиран от MTSN гена. Той е фактор за диференциация на растежа и просто го ограничава, ограничава количеството мускули, което човек може да се изгради. Той също така поставя ограничения за това колко бързо можете да изградите мускули. С този пептид може да очаквате покачване в количеството мускулна маса с 0.5 до 1 кг на ден.

 • GHRP – 6 10 mg Hilma Biocare

  80.00 лв. 60.00 лв.

  GHRP-6 е по-употребяван от GHRP-2 и Ipamorelin, подходящ е както за покачване на мускулна маса, така и за изгаряне на мазнини. Недостатък за тези, които искат да свалят мазнини и са на режим е засиленият апетит, който се усеща през първите седмици. Той се дължи на факта, че повишава действието на хормона грелин (хормона на глада), който се освобождава от задстомашната жлеза и отговаря за апетита и чувството за ситост.

 • ghrp2-bio-peptide пептид

  GHRP-2 10 мг

  75.00 лв.

  GHRP-2 е по-силен от GHRP-6, като причинява по-силен пулс на разтежния хормон. Но в същото време повишава в по-висока степен и нивата на пролактин и кортизол. Употребата му е удачна през период на покачване на мускулна маса, тъй като е възможна водна задръжка. GHRP-2 има някои също така и някои противовъзпалителни свойства.

 • ghrp6-bio-peptide пептид

  GHRP-6 10 мг

  80.00 лв. 75.00 лв.

  GHRP-6 е по-употребяван от GHRP-2 и Ipamorelin, подходящ е както за покачване на мускулна маса, така и за изгаряне на мазнини.  Недостатък за тези, които искат да свалят е засиленият апетит, който се усеща през първите седмици. Той се дължи на факта, че повишава действието на хормона грелин (хормона на глада), който се освобождава от задстомашната жлеза и отговаря за апетита и чуството на ситост.

 • hexarelin-10mg-bio-peptide

  Hexarelin (Хексарелин) 10 мг

  100.00 лв.

  Follistatin 344 понижава или напълно спира производството на миостатин във вашето тяло. Миостатинът е протеин, кодиран от MTSN гена. Той е фактор за диференциация на растежа и просто го ограничава, ограничава количеството мускули, което човек може да се изгради. Той също така поставя ограничения за това колко бързо можете да изградите мускули. С този пептид може да очаквате покачване в количеството мускулна маса с 0.5 до 1 кг на ден.

 • HGH Fragment 176 -191 – 5 mg Hilma Biocare

  95.00 лв. 72.00 лв.

  HGH Fragment 176-191 е модифицирана форма на аминокиселини 176-191 на човешкия растежен хормон (GH) полипептид. Установено е, че този фрагмент предизвиква липолиза или разграждане на мазнините и дори намалява липогенезата, която е трансформацията на хранителните макронутриенти в запаси от телесни мазнини. Някой автори го дават като 12 пъти по – мощен от хормона на растежа по отношение на разграждането на телесни мазнини, други споменават до 8 пъти по – голяма активност в тази насока. Обичайната дозировка е 250 мкг приети подкожно непосредствено преди лягане. HGH Fragment трябва да се приема, когато поне 1 ч преди това не сме се хранили и поне два часа след приема му не е препоръчително да се приема храна, за да може да упражни оптимално действието си. 5 мг опаковка стига за 20 слагани

 • hgh-fragment-176-191-5mg-bio-peptide пептид

  HGH Fragment 176-191 5 мг

  73.00 лв.

  HGH Fragment 176-191 е модифицирана форма на аминокиселини 176-191 на човешкия растежен хормон (GH) полипептид. Установено е, че този фрагмент предизвиква липолиза или разграждане на мазнините и дори намалява липогенезата, която е трансформацията на хранителните материали в запаси от телесни мазнини.

 • IGF 1 пептид

  IGF-1 LR3 1 мг

  90.00 лв.

  IGF-1 е инсулиноподобен растежен фактор. През пубертета IGF-1 спомага за естествения мускулен растеж, който се проявява през тези няколко години. Действието му се изразява също така и в увеличен транспорт на аминокиселини в клетките; повишен транспорт на глюкозата от кръвообращението в клетките; повишен протеинов синтез; намалено разграждане на протеините; повишен синтез на РНК.

 • ipamorelin-bio-peptide пептид

  Ipamorelin (Ипаморелин) 10 мг

  86.00 лв.

  Ипаморелин е със същата ефикастност като GHRP-6 по отношение на предизвикване на освобождаването на разтежния хормон. В същото време дози над насищащата му от 100mcg не предизвикват повишаване на нивата на пролактин и кортизол. Идеален е за периоди на изчистване на мазнините и създаване на съзтезателен релеф, тъй като не задържа вода и не повишава апетита така, както GHRP-6.

 • Melanotan 2 10 mg Hilma Biocare

  83.00 лв. 58.00 лв.

  Меланотан 2 е подобен на вещество в тялото ни, наречено „меланоцит-стимулиращ хормон“, което увеличава потъмняването на кожата. Използва за увеличаване на пигментацията на кожата. Потъмнява пигментите на кожата доста, и когато се използва заедно с леко излагане на слънце, ще получите бързо тена, за който мечтаете.

 • mellanotan2-bio-peptide пептид

  Melanotan II (Меланотан 2) 10 мг

  75.00 лв.

  Меланотан 2 е подобен на вещество в тялото ни, наречено „меланоцит-стимулиращ хормон“, което увеличава потъмняването на кожата. Използва за увеличаване на пигментацията на кожата и често се нарича „лекарство за манекенчета“. Това е така, защото потъмнява пигментите на кожата доста, и когато се използва заедно с леко излагане на слънце, ще получите бързо шоколадовата кожа, за която мечтаете.

 • mgf bio-peptide

  MGF (Механичен Фактор на Растежа) 5 мг

  60.00 лв.

  MGF има способността да възстановява и изгражда мускулна тъкан, след физически тренировки или друг тип натоварвания, които водят до микроскопични разкъсвания в мускулната тъкан. Това, което прави MGF уникален е, че е в състояние да трансформира изгубените тъкани в нови и да ги подобри, благодарение на способността си да инициира мускулни стволови клетки заедно със стимулирането на протеиновия синтез.

 • mod grf 1 bio peptide пептид

  Mod GRF 1-29 10 мг

  70.00 лв.

  Като аналог на GHRH, Mod GRF 1-29 сигнализира на хипофизната жлеза да увеличи производството на растежен хормон. Действието на Mod GRF 1-29 е сходно с прилагането на растежен хормон, но времето, през което освободеният човешки растежен хормон ще остане в обращение е много по-малко от синтетичния растежен хормон. Полуживотът му е 30 минути.