Стромба (Станозолол)

Показване на всички 6 резултата

 • STANOLIC стромба

  Stanolic (Станозолол) 96 таблетки 10 мг

  55.00 лв.

  Stanolic (Станозолол). Слаба до средна анаболна ефективност, слабо андрогенен. Липсва задръжка на вода, не ароматизира, придава твърдост мускулатурата. Умерен прираст на сила. Предпочитан заради лесния прием и безопасността му.

 • стромба hilma biocare

  Stanozolol (Стромба) 10 мг 100 таблетки

  60.00 лв. 54.00 лв.

  Слаба до средна анаболна ефективност, слабо андрогенен. Липсва задръжка на вода, не ароматизира, придава твърдост мускулатурата. Умерен прираст на сила. Предпочитан заради лесния прием и безопасността му.

 • stromba generics pharm

  Stromba (Generics Pharm) 96 таблетки 10 мг

  35.00 лв.

  Стромба на Generics Pharm

  Слаба до средна анаболна ефективност, слабо андрогенен. Липсва задръжка на вода, не ароматизира, придава твърдост мускулатурата. Умерен прираст на сила. Предпочитан заради лесния прием и безопасността му.

 • Stromba 100 t/ 10 mg HTP

  65.00 лв. 58.00 лв.

  Слаба до средна анаболна ефективност, слабо андрогенен. Липсва задръжка на вода, не ароматизира, придава твърдост мускулатурата. Умерен прираст на сила. Предпочитан заради лесния прием и безопасността му.

 • Stromba 90 t/10 mg Euro Generic Pharm

  55.00 лв. 44.00 лв.

  Stromba (Станозолол). Слаба до средна анаболна ефективност, слабо андрогенен. Липсва задръжка на вода, не ароматизира, придава твърдост мускулатурата. Умерен прираст на сила. Предпочитан заради лесния прием и безопасността му. Комбинира се успешно с доста препарати, както в цикли за маса, така и в цикли за релеф. Употребява сe и от жени. Дозировката е между 30 и 60 мг/ден за мъже и 10 мг до 20 мг/ден за жени.

 • Strombafort (Stanozolol) 100 t/10 mg, Balkan Pharmaceuticals

  70.00 лв. 50.00 лв.

  Stromba (Станозолол). Слаба до средна анаболна ефективност, слабо андрогенен. Липсва задръжка на вода, не ароматизира, придава твърдост мускулатурата. Умерен прираст на сила. Предпочитан заради лесния прием и безопасността му. Комбинира се успешно с доста препарати, както в цикли за маса, така и в цикли за релеф. Употребява сe и от жени. Дозировката е между 30 и 60 мг/ден за мъже и 10 мг до 20 мг/ден за жени.

Винстрол или Стромба с активна съставка Станозолол

Стромба е един от най-популярните анаболни стероиди на всички времена; всъщност е и от малкото стероиди, които хората, които не ползват стероиди по принцип, биха могли да назоват. Стромба е анаболен стероид, който многократно е печелил световното медийно внимание: през 1988 г. на Олимпиадата Бен Джонсън е лишен от медал, в щангите става дума за него повече пъти, отколкото може да се преброи.

Стромба е един от най-старите анаболни стероиди. Той е създаден през 50-те години на миналия век. Разработен е от Winthrop Laboratories под търговското име Winstrol. Станозолол се намира под многобройни търговски марки по целия свят, но името Winstrol  и Stromba остават най-популярни до сега.

Дългогодишен фаворит сред атлети и бодибилдъри, стромба има приложение и в медицината и днес. Както и много други анаболни стероиди, Stanozolol се използва за лечение на изгаряния, остеопороза и други. Бил е използван и за подпомагане на лечението на костни фрактури и дори е бил успешно използван при лечението на затлъстяване, поради хормонални дисбаланси.

Стромба е един от най-добрите анаболни стероиди за чиста мускулна маса и релеф. Той се комбинира добре с почти всички анаболни стероиди, подходящ както в цикъл за покачване на чиста мускулна маса, така и в цикъл за релеф. Оригинален и качествен Винстрол може да си изберете на добра цена. Поради липсата на странични ефекти, Стромба се приема масово за покачване на чиста мускулна маса и мускулен релеф и намаляване на процента мазнини.

Активно вещество: станозолол.
Класификация: Висококачествен орален стероид.
Максимална активност на Станозолол: 12 часа след поглъщане.
Средна доза на Станозолол : 50 мг. на ден
Задържане на течности: не.
Акне: не.
Повишаване на кръвното налягане: не.
Гинекомастия: не.
Ароматизация: Няма.

Станозолол е производно на дихидротестостерон, но въпреки това той проявява много слаба андрогенна активност. Той стимулира анаболните процеси в тялото и потиска катаболните, които са предизвикани от глюкокортикоидите. Така стромбата предпазва мускула от разпад, особено в тежкият период за релеф по време на нисковъглехидратни диети.

Поради ниското си андрогенно действие, винстрол няма свойството да ароматизира (да се преобразува в естроген), което стана ясно от факта, че липсва задържане на вода. Затова, по време на употребата му няма нужда от анти-естрогени и антиароматазни инхибитори. Стромба има свойството да потиска ендогенното производство на тестостерон ако се взема продължително време, затова след спирането му трябва да се направи след стероидна терапия и да се използват стимулиращи тестостерона препарати.

Stanozolol е мек орален стероид. Този препарат се използва най-често от спортисти за покачване на чиста мускулна маса, увеличаване на твърдостта на мускулите и издръжливостта.

Действие на Стромба / Станозолол

Действието на стромба не може да се сравни със силните андрогени, като Метана (метандиенон) , но със Стромба няма никаква водна задръжка и понеже не е толкова андрогенен, няма и такъв прираст на маса при употребата му. Стромба има свойството да „изсушава“, което е нож с две остриета за любителите на големи тежести. В следствие на умерената сила, която дава препарата и в комбинация със сухите ставни връзки и сухожилия, се получават неприятни травми и възпаления. Стромба повишава умерено силата, благодарение на увеличеният синтез на градивните белтъчини /протеини/ и повишеният синтез на АТФ натрупван в мускулните клетки.

Ползите от Стромба са многобройни и могат да бъдат най-добре разбрани, като се разгледа всеки от тях поотделно:

 • Намаляване на SHBG / по-високи нива на свободен тестостерон:

Станозолол има способността значително да редуцира секс-хормон-свързващия глобулин (SHGB). Всъщност данните показват, че Стромба може да намали SHBG с до 50%, което го прави един от най-ефективните препарати, използващи се с тази цел. По-висок SHBG означава по-малко свободен тестостерон, който представлява нашия активен и използваем тестостерон. Когато SHBG се понижава, имаме на разположение повече тестостерон.

 • Синтез на белтъчини:

Протеиновият синтез се отнася до скоростта, в която клетките изграждат протеини, изграждащият блок на мускулната тъкан. С Станозолол се увеличава скоростта на протеиновия синтез.

 • Задържане на азот:

Всички мускулни тъкани се състоят от 16% азот и когато нямаме азот в адекватни количества, навлизаме в състояние на катаболизъм (мускулно изхабяване). По-високите нива на задържане на азот водят до по-голямо анаболно състояние (изграждане на мускули).

 • Червени кръвни телца:

Червените кръвни телца са отговорни за пренасянето на кислород през кръвта. Стромба ще увеличи броя на червените кръвни клетки, което ще доведе до по-голям кислороден поток и по този начин ще увеличи мускулната издръжливост.

Резултати от Стромба

Стромба не оказва голямо влияние върху увеличаване на телесното тегло, но е високо ценен от фитнес ентусиастите и културистите заради ефекта си да прави мускулите плътни, стегнати и релефни. Затова станозолол е неизменна част от цикъла за релеф на състезаващия се културист. В съчетание с нискокалорична и богата на протеин диета, стромба успява да донесе много добра сепарация на мускулатура. Понеже не задържа вода, а даже има свойството да отводнява, мускулите стават на фибри /така нареченият нацепен вид/.

Добрия ефект на Винстрол и мекия му характер го прави най-подходящия анаболен стероид за изграждане на качествена мускулна маса или постигане на добър релеф. Резултатите от Винстрол не са драстично увеличаване на мускулната маса, но придобитите мускули се запазват дълго време след спирането му. Препарата, също така оказва умерен ефект и върху силовите постижения. Стромбата  повишава експлозивната сила и издръжливостта. От тук идва и голямата привързаност на лекоатлетите и силовите спортисти към стромбата. Факта че много световно известни състезатели, поставили рекорди, са хванати с положителна допинг проба в употреба на това съединение, говори достатъчно за резултатите.

Полуживота или полуразпада на Винстрола на таблетки е 8 часа, това предполага приема да се раздели на два пъти за дена. По този начин нивата в кръвта няма да играят, а ще са постоянни.
Станозолола на таблетки се открива до 8 седмици след последното хапче. Спортисти на които им предстои допинг тест трябва да вземат под внимание времето за засичане на анаболните стероиди.

Стромба дозировка

В зависимост от формата която индивида е избрал да приема, Винстрол се дозира различно. Приет в инжекционна форма, нормална доза е 50мг през ден или всеки ден. Ако се използва на таблетки се приема по 40-80мг дневно, като дозата е разделена на два приема за деня. Ако се комбинират двете форми, инжекционна и орална, нормално е да се прилага по 50мг на инжекция през ден и по 20-30мг на таблетки всеки ден. При жени, приемът не бива да надвишава дневна доза от 10мг в продължение на не повече от 5-6 седмици.

Стромба много добре се приема от организма в доза от 50 мг. на ден.
Оралният стероид Stanozolol е станал много популярен и е известен със своите безвредни качества върху органите на атлета. Под влияние на този анаболен медикамент няма да може да се страхувате от гинекомастия, ароматизация и повишаване на телесното налягане, това никога няма да се случи.

 1. От 40 до 60 мг на ден. Препоръчително е да се пие сутрин след хранене. Ако дневната доза е от 50 или 60 мг., може да се разделят на два приема дневно.
 2.  Стромба се приема не повече от 7-8 седмици. Този период ще даде максимален ефект. Стромба дава резултат в развитието на сила, издръжливост, релеф и сухота на мускулатурата.
 3. Най-ефективни са комбинациите на оралният Станозолол с инжекционни стероиди.

Стероидни цикли със Стромба

Станозолол се комбинира успешно с повечето анаболни стероиди. В зависимост от целите на атлета, може да бъде добре съчетан в цикъл за покачване на мускулна маса или пък в цикъл за релеф и загуба на мазнини. За оралния станозолол подходящи са комбинациите с препаратите Тестостерон или Мастерон. Но за по-силен ефект в цикли за мсукулна маса може да се приложи с Дека или Сустанон.

1. Станозолол + Болденон
2. Станозолол + Примоболан
3. Станозолол + Дека Дураболин
4. Станозолол + Мастерон
5. Станозолол + Анавар

Стромба се комбинира добре с всички анаболни стероиди: анавар, Primobolan, Deca Durabolin, Boldenone, Параболан, Testosterone enanthate, тестостерон пропионат,Sustanon. Стромбата увеличава силата на инжекционните препарати, създава синергичен ефект.

Начинаещите спортисти, които искат да започнат своят първи цикъл със Стромба, могат да са спокойни с този препарат. Здравни проблеми при стромба няма. Покачването на мускулна маса не е чак толкова голямо както при Dianabol, но след спирането на този препарат, голяма част от натрупана мускулна маса ще се запази.

Стромба цени

Стромба се продава в световен мащаб както на фармацевтичния, така и на черния пазар. Фалшифицира се доста често, но качествена Стромба не е трудно да се намери. Цената на стромба е доста поносима, от 30 до 60 лв, което прави Стромба много употребявана и търсена. прия