Метан (Метандростенолон)

Показване на всички 5 резултата

 • Dianabol 100 t/ 10 mg HTP

  55.00 лв. 45.00 лв.

  Methandrostenolone е eдин от първите създадени стероиди. Силно анаболен, добър прираст на сила, средно андрогенен. Мощен антикатаболен ефект. В комбинациия с дека и тестостерон изгражда големи количества мускулна маса и сила. Страничните ефекти са ароматизация, водна задръжка, която може да повиши кръвното налягане, средна токсичност за черния дроб. Нормалната дозировка е 30 – 60 мг/ден.

 • Metan 90 t/ 10 mg Euro Generic Pharm

  45.00 лв. 35.00 лв.

  Methandrostenolone е eдин от първите създадени стероиди. Силно анаболен, добър прираст на сила, средно андрогенен. Мощен антикатаболен ефект. В комбинациия с дека и тестостерон изгражда големи количества мускулна маса и сила. Страничните ефекти са ароматизация, водна задръжка, която може да повиши кръвното налягане, средна токсичност за черния дроб. Нормалната дозировка е 30 – 60 мг/ден.

 • метан hilma biocare

  Methandienone (Метан) 100 таблетки 10 мг

  45.00 лв. 40.00 лв.

  Метан. Бърза сила и повишаване на теглото. Висока ефективност. Добро напомване.

 • метан methandrolic gep

  Methandrolic (Метан) 96 таблетки 10 мг

  40.00 лв.

  Един от първите създадени стероиди. Силно анаболен, добър прираст на сила, средно андрогенен. Мощен антикатаболен ефект. Страничните ефекти са спрямо дозировката и продължителността на употреба.

 • methandrostenolone метан generics pharm

  Methandrostenolone (Generics Pharm) 96 таблетки 10 мг

  35.00 лв.

  Methandrostenolone (Generics Pharm) е eдин от първите създадени стероиди. Силно анаболен, добър прираст на сила, средно андрогенен. Мощен антикатаболен ефект. Страничните ефекти са спрямо дозировката и продължителността на употреба.

Метандиенон (Metandienon), Метандростенолон или накратко метан. Цени, отзиви, поръчка

Метандиенон (Metandienon), Метандростенолон или съкратено метан е много популярен орален стероид в съвременния бодибилдинг. Метан е мощен анаболен стероид на таблетки. Той е един от най-използваните анаболи за покачване на мускулна маса и сила. Тази симпатия към Метандиенон е породена не само от лесната му употреба и ниската цена, а преди всичко от високата му ефективност. Метанът има силно анаболно и андрогенно действие, което допринася за неговия добър ефект в стероидните цикли на културистите.

Активното вещество Dianabol: methandienone.
Класификация: орален стероид.
Максимална активност Dianabol: 3-6 часа след поглъщане.
Средната доза на Danabol: 20-40 мг. на ден
Задържа течности
Повишаване на кръвното налягане: в редки случаи.
Гинекомастията: наблюдава при много големи дози високи дози.
Ароматизацията: възниква при продължително приложение над 130 дни
.

Действие и свойства на Метандиенон

Силата на Дианабол (метан) е в действието му силно да повишава синтеза на белтъчини и да увеличава и задържа азотният баланс. Това прави Метана анабол с действие подобно на всички високо анаболни стероиди, а именно, мошен тъканно изграждащ препарат.

Също така има свойството да повишава концентрацията на калций в костите, което е една от основните причини Метандростенолон да не се използва от подрастващи и мъже под 20 години. Важно Метандиенон действие е повишаването на апетита, поради което метана е ценен анабол в цикъла за обем и натрупване на мускулна маса. Метандростенолон има свойството да задържа вода в тъканите, което се дължи на свойството му, част от него да се преобразува в естроген. Разбира се това е лошо за едни, но за други е добре дошло.

Лошо е за тези които искат да се възползват от добрите му характеристики, но са чувствителни към естрогенното действие на метана или просто не желаят да задържат вода /добре, но тези ще си останат малки/. Добро е за онези, които искат обем и количество мускулна маса, като задържането на вода им помага да пазят ставите /все пак Метандиенон повишава доста силата, а от там и тренировъчните килограми/, а леката ароматизация подпомага силата му, понеже с нея се повишава и свободният тестостерон.

Прием и дозиране на Метандиенон

Съществуват много и различни схеми как да приемате Метан. Ще се сблъскате с много разбирачи, даващи ви съвети, как и по колко милиграма /каква доза/ метан да приемате.

Метандиенон се приема или пирамидално или с низходящо намаляване на милиграмите. Дозата метандиенон /метан/ варира от 30 до 60мг дневно, и приемането му не трябва да продължава повече то 5 седмици. Причината е, че метана бързо насища рецепторите. Много от трениращите по фитнесите злоупотребяват с този препарат, приемайки значително по-високи количества метан. Но истината е че ако с 50-60 мг не растете, с двойна доза няма да е по-различно, просто сменете препарата.

Препарата има свойството да потиска собственото /ендогенното/ производство на тестостерон, затова след спиране е препоръчително да се пият тестостерон-стимулиращи препарати, като по този начин ще съумеете да запазите максимално от придобитата мускулна маса.

Dianabol може да се прилага с всички известни инжекционни стероиди. Това напълно засилва ефекта на другите анаболни стероиди в кръвта. В съвместно приемане с инжекционни препарати, можете да се чувствате най-силният след вашите колеги или приятели. Комбинирането с други анаболни стероиди е уместно и подходящо в цикъл за покачване на мускулна маса. Една от утвърдените и най-добре работеща комбинация е Metandienone, Дека дураболин и Тестостерон. Резултатите от тази комбинация в цикъл с метан за маса, са много добри. Ако не растете и не покачвате сила и маса от нея, забравете за големите мускули и се отдайте на друг спорт. Добре се комбинира и с Boldenon,

Накратко приемът на метан:

1. Започвате с минимална доза от 20 мг. на ден.

2. Цикълът с Dianabol не трябва да надвишава три месеца.

3. За да премахнете ароматизациата, водната задръжка и възможна гинекомастия, приемайте анти-естроген като Proviron по 50 мг. на ден.

4. Не превишавайте максималната доза от 60 мг. /6 таблетки.

Цикли с Метандиенон

Dianabol може да се използва за първия цикъл с стероиди. Самостоятелно или в комбинация с дека (нандролон деканоат), в който случай скоростта на придобиване на маса ще бъде много по-силна и по-ефективна. Програмата е идеална за начинаещи, които тепървата се запознават с анаболните стероиди.

По-късно можете да използвате тези доказани комбинации:

 • Метан + Тестостерон енантат
 • Метан + Сустанон
 • Метан + Сустанон + Винстрол

Като цяло метанът се комбинира ефективно с почти всички стероиди, освен Оксандролон, Примоболан и Мастерон

Ефект и резултати с Метандиенон

 1. Много голямо увеличение на мускулната маса.
 2. Увеличете физическата сила.
 3. Голяма силова издръжливост.
 4. Задържа вода в мускулите и ставите, което облекчава болките.
 5. Доставя големи количества кръв и кислород в мускулите.
 6. Разпределя всички аминокиселини, минерали и витамини в мускулните влакна.

Метанът е силен анабол, в резултат на който може да увеличите много силата и мускулната си маса. Той е един от основните анаболни стероиди, използвани за старт в началото на цикли за натрупване на обем и маса.

Ефекта от Метандиенон (метан), разбира се е породен от мощното му анаболно / андрогенното действие. Metandienone бързо покачва мускулна маса и сила в следствие на повишеният протеинов синтез и увеличеното задържане на азот. Този повишен синтез на белтъчини /протеини/ е силно повлиян от свойствата на метана да подобрява съотношението на калциевите, фосфорните и калиевите йони. Резултати от приема на Метандиенон и ефект от него, се появява бързо след започване на употребата му. Нормално е в средата на втората седмица да се наблюдава рязко повишаване на всички физически показатели, а в рамките на 4-5 седмици, да сте се сдобили с 7-8 кг мускулна маса. Не очаквайте след продължителна употреба на Метандиенон ефекта да е все така силен. Каквото сте успели да качите за тези 4-5 седмици, се опитайте да го запазите. Продължите ли повече с употребата на метан ефект от него няма да има, заради насищане на стероидните рецептори.