Анадрол (Оксиметолон)

Показване на всички 4 резултата

 • Anadrol HTP 100 t/ 25 mg

  125.00 лв. 90.00 лв.

  Anadrol (Oximetholone)  представлява най – силния орален стероид на пазара. С него може да очаквате сериозен прираст на мускулна маса и сила при приема му. Страничните му ефекти са водна задъжка, ароматизация, която може да се избегне с антиестрогени, токсичност за черния дроб. При дозировка от 50 до 100 мг на ден за период от 5-6 седмици той въпреки всичко остава относително безопасен стероид. Не е подходящ за прием от хора над 40 г възраст.

  Опаковка:100 т по 25 мг

 • oxymetholic gep

  Oxymetholic (Анадрол) 96 таблетки 50 мг

  90.00 лв.

  Анадрол (Oxymetholic) е най-мощния стероид създаван някога. Силно анаболен, силно андрогенен. Придава голям прираст на сила. Най-силния антикатаболик. Токсичен за черния дроб, силна ароматизация, водна задръжка, възможна поява на акне.

 • анадрол hilma biocare

  Oxymetholone (Анадрол) 50 мг 100 таблетки

  100.00 лв. 90.00 лв.

  Oxymetholone (Анадрол). Оксиметолонът се счита от мнозина за най-мощния стероид, който се предлага в търговската мрежа. Начинаещите, които експериментират с този препарат, вероятно ще получат 10-15 кг чиста масa в рамките на 6 седмици.

 • анаполон цена

  Анаполон (oxymetholone) 20 таблетки 50 мг

  70.00 лв.

  Анаполон. Оригиналния аптечен Анадрол. Един от последните аптечни продукти в света произвеждан в Турция. Работи безотказно. От него може да очаквате много мускулна маса и сила. В дозировка 50-100 мг/ден не би трябвало да има сериозни странични ефекти, въпреки приказките че е по-вреден от останалите стероиди. В дозировка от 50 мг/ден би могъл да се използва дори и по-продължително време.

Анаполон – анаболен стероид на таблетки с активна съставка Оксиметолон

ANAPOLON (Анаполон) е най-силният анаболен стероид на таблетки с активна съставка Оксиметолон. Той е най-ефектвният стероид за покачване на мускулна маса и сила, но и най-токсичен. Притежава мощното анаболно действие, в резултат на което, драстично се повишава силата и мускулната маса, но рискът от странични ефекти е по-голям. Известен още като Anadrol, Anapolon няма равен сред оралните анаболи за покачване на мускулна маса и сила, приемани от културисти и фитнес трениращи.

Информация за Анаполон / Анадрол, се появява за първи път през 1960, когато международната компания Syntex започва производството му. Заради високата си способност да увеличава производството на червени кръвни клетки (ефект, характерен за почти всички анаболни / андрогенни стероиди), с него започват да лекуват случаи на тежка анемия. Анадрол бързо добива популярност, не само в медицинските среди но и сред спортистите, която продължава доста дълго време. Но през последните години бяха разработени редица нови методи за лечение, най-вече чрез не стероидния хормон Epogen (еритропоетин), и производството на Anapolon е силно намалява.

Какво действие има Анаполон

Действието на Анаполон / Анадрол под формата на таблетки от 50 мг е много по-мощно от който и да е анаболен стероид, като резултатите от това съединение са изключително драматични.

* Анаболна дейност – 320%

* Андрогенна активност – 45%

* Ароматизация (превръщане в естроген) – Не

* Чернодробна токсичност – умерена

* Метод на прием – орално/таблетки

* Действие- 15 часа

* Време за откриване в кръвта – до 12 седмици

* Мускулен растеж (Оксиметолон е считан за един от най-ефективните стероиди в културизма за покачване на мускулна маса – 10 до 15 кг мускулна маса от един цикъл, след като разбира се има лек спад в килограмите – до 30% от теглото може да се загуби, тъй като с покачването на килограми се задържа и течност.)

* Значително увеличение на силата

* Anadrol премахва болки в ставите и подобрява тяхната функция

Ако начинаещ с анаболните стероиди спортист, започне да приема оксиметолон, само една или две таблетки дневно, твърде вероятно е да покачи 10 до 15 килограма мускулна маса, и често това става за по-малко от 6 седмици. След спиране на приема обаче последва загуба на придобитото тегло с до 30%. Това е следствие при всички анаболни стероиди, но с това съединение загубата е по-голяма. Той задържа много вода в тъканите, която след края на цикъла просто се изпикава. Но това негово действие е по-скоро добро отколкото лошо. Поради задържането на течности и повече синтезиране на синовиална течност в ставите, Anapolon действа, като облекчава болките в ставите и сухожилията, като подобрява тяхната функция. Тренировъчните тежести се увеличават много от силата която дава Оксиметолон, и ако няма това смазване, биха настъпили доста неприятни травми и разкъсвания. И въпреки водната задръжка, придобитите обеми, мускулна маса и сила са доста повече в сравнение с другите анаболни стероиди.

Ефект от Анаполон

Ефекта от прием на Анаполон / Анадрол се проявява бързо и се изразява в мощно количествено покачване на обема, мускулната маса и сила. Ефект, който не притежава нито един друг анаболен стероид. Силата и мускулната маса се покачват значително, за кратък период от време. Оксиметолон силно потиска и намалява глобулина свързващ половите хормони, което увеличава свободният тестостерон в кръвта. Този ефект увеличава прираста на маса и сила. Въпреки че Anapolon е силно андрогенен (производно на дихидротестостерон), той е със структура която не може да ароматизира. Затова при Анаполон липсва свойството, преобразуване в естроген, какъвто има с приема на тестостерон.

Прием и дозиране на Анаполон

Анаполон / анадрол се дозира обикновено от 1 до 3 таблетки дневно. Много атлети приемат повече от 3 таблетки дневно, което не е обосновано. Добре е да се знае, че една таблетка е напълно достатъчна доза за постигане на изключителни резултати, а приемът на повече от 3 таблетки не води до по-добри резултати. Единствено се повишава рискът от нежелани странични ефекти. Предпазливите потребители могат да ограничат приема на препарата до 4-6 седмици.

Анаполон може да се приема самостоятелно и да се комбинира в цикъл с други анаболни стероиди. Анадролът често се използва за така наречения „бърз старт“ (анаболния ефект започва да се проявява много бързо) с последващо преминаване към други стероиди. Естествено, единственото приложение на Anapolon, е в цикъл за покачване на мускулна маса и сила. Успешно се комбинира с Дека дураболин, Примоболан, Тестостерон и др.

* За покачване на мускулна маса комбинирайте Анадрол с Болденон, Примоболан или Тренболон.

* За релеф и твърдост на мускулите, оксиметолон се комбинира с Anavar.

Цената на Анадрол е значително по-висока поради големите милиграми садържащи се в едно хапче (повечето фармацевтични компании го произвеждат в теблетки от 50мг).

Отзиви за Анадрол можете да намерите във фейсбук страницата ни, като повечето от тях са положителни поради бързият му ефект от покачване на мускулна маса.