Анавар (Оксандролон)

Показване на всички 5 резултата

 • Anavar 90 t/10 mg Euro Generic Pharm

  110.00 лв. 95.00 лв.

  Анавар (Oxandrolone) e най-мекият стероид на пазара заедно с Примоболан. За разлика от останалите стероиди, Анавар не подтиска собственото производство на тестостерон . Един от малкото стероиди подходящ и за жени. Слабо анаболен, слабо андрогенен, не влияе на черния дроб, не задържа вода, не ароматизира. Повишава екстремно силата приет в по-големи дозировки.

  Дозировка: 20 – 100 мг/ден в зависимост от целите на спортиста
  Дозировка при жени: 10 – 20 мг/ден

 • Anavar HTP 100t/10 mg

  130.00 лв. 110.00 лв.

  Анавар (Oxandrolone) e най-мекият стероид на пазара заедно с Примоболан. За разлика от останалите стероиди, Анавар не подтиска собственото производство на тестостерон . Един от малкото стероиди подходящ и за жени. Слабо анаболен, слабо андрогенен, не влияе на черния дроб, не задържа вода, не ароматизира. Повишава екстремно силата приет в по-големи дозировки.

  Дозировка: 20 – 100 мг/ден в зависимост от целите на спортиста
  Дозировка при жени: 10 – 20 мг/ден
  Опаковка: 100 таблетки по 10 мг

 • Oxa Med (Anavar) 120 t/ 10 mg, Bioniche pharma

  130.00 лв. 110.00 лв.

  Анавар (Oxandrolone) e най-мекият стероид на пазара заедно с Примоболан. За разлика от останалите стероиди, Анавар не подтиска собственото производство на тестостерон . Един от малкото стероиди подходящ и за жени. Слабо анаболен, слабо андрогенен, не влияе на черния дроб, не задържа вода, не ароматизира. Повишава екстремно силата приет в по-големи дозировки.

  Дозировка: 20 – 100 мг/ден в зависимост от целите на спортиста
  Дозировка при жени: 10 – 20 мг/ден

 • oxandrolic анавар gep

  Oxandrolic (Oxandrolone) 96 таблетки 10 мг

  110.00 лв.

  Анавар (Oxandrolic) e най-мекият стероид на пазара заедно с Примоболан. За разлика от останалите стероиди, Анавар не подтиска собственото производство на тестостерон . Слабо анаболен, слабо андрогенен. Повишава екстремно силата приет в по-големи дозировки.

 • анавар hilma biocare

  Oxandrolone (Анавар) 10 мг 100 таблетки

  100.00 лв. 90.00 лв.

  Oxandrolone (Анавар) е най-мекият стероид на пазара заедно с Примоболан. За разлика от другите стероиди, Anavar не потиска производството на тестостерон. Драстично увеличава силата, когато се използва в по-големи дози..

Anavar – Анаболни стероиди с активна съставка Оксандролон

Анавар (оксандролон) е анаболен стероид, който осигурява отлични резултати. Той е синтезирана версия на тестостерон, която увеличава мускулната маса, повишава силата и намалява процента мазнини, когато се комбинира с правилната диета и упражнения. Поради редките и леки странични ефекти на Anavar, той е любим на начинаещите. Anavar е доста подценяван, понеже е мек, но това се дължи на нереалистични очаквания. Различните стероиди носят различни резултати и цели. Anavar без съмнение е изключително добре действащ анаболен стероид, но за да оценим ползите от него, трябва да разберем действието му.

Действие на Анавар

Anavar oxandrolone е силно анаболен и леко андрогенен, така че помага да се увеличи силата, както и да се натрупа известно количество чиста мускулна маса, без да има странични ефекти. Макар и мек, Анавар е силно анаболен, 3-6 пъти по-силен от тестостерона. Анаболният рейтинг на Анавар е 322-630, докато на тестостерона, този толкова мощен анаболен хормон, е 100. Това означава, че свойствата на анавар да изгражда мускули са огромни.  И все пак той не е полезен за основен период. В това отношение е слаб. Но анаболната му сила се проявява видимо в цикли за сваляне, релеф и сила. Поради ниските си андрогенни свойства, той е чудесен избор не само за онези, които искат да подобрят силата си, но и за дамите, които целят да подобрят фигурата си.

Този стероид действа като катализатор във всеки стероиден цикъл. Той подобрява и увеличава действието на всички стероиди. Оксандролон не задържа вода, и същевременно увеличава драстично силата, което го прави отличен избор при състезатели, които се стремят да спазват теглови категории. Оксандролон не подтиска собственото производство на тестостерон . Тази способност от всички стероиди има само този стероид с включително високата си анаболна активност, което несъмнено го слага при топ използваните продукти от спортисти.

Резултати с Анавар

 • Мускулен растеж

Тъй като оксандролон не ароматизира, всичко качено при използването му ще бъде чиста мускулна маса. Няма да има никаква водна задръжка. Не трябва обаче да се очакват огромни резултати в покачването на активно тегло с него. Няма да има качване като при други стероиди, които се използват в цикли за качване, например Anadrol, метан, дека или тестостерон. Той просто не е създаден с тази цел.

Доктук обаче говорихме за мъже, ползващи Анавар. За жените препаратът е изключително ефективен и в основен период. Жените са много по-чувствителни към Anavar, отколкото мъжете. Освен това, повечето жени не търсят размер; те целят леко увеличаване на мускулната маса.

Независимо от пола, всички, които използват Anavar  ще забележат подобрение на метаболизма и много по-малко телесни мазнини.

 • Релеф

Загуба на мазнини: без съмнение, и з амъже и за жени, Анавар е отличен помощник, когато се цели чистене и релеф.  Благодарение на силната си анаболна природа, Anavar е един от най-добрите стероиди за запазване на активното тегло (мускулатурата) по време на диета. За сваляме, трябва да горим повече, отколкото консумираме. Успешна диета е тази, в която губим мазнини, като същевременно запазваме мускула. И без значение колко добре сте планирали диетата си, със сигурност ще загубите и мускули, ако не включите мощен анаболен агент. Именно анавар е агентът, от който се нуждаете, поради фактите, описани по-горе.

 • Покачване на сила

Анавар увеличава силата. Не толкова много като Метан, но все пак видимо. Спортистите, които гонят теглови категории, го ценят и поради това, че с него не се качва маса, докато едновременно значително се подобрява силата.

 • Бързо възстановяване и повишена издръжливост

Всички, вземащи анавар, ще забележат, че се възстановяват по-добре, както и че издръжливостта им по време на тренировка е значително подобрена.

Цикли с Anavar – Oxandrolone:

Oxandrolone рядко се използва самостоятелно. Честа практика е комбиниране с други анаболи, като Винстрол, Примоболан и Болденон. Подобна комбинация може да доведе до много добър ефект и резултати, без задържане на вода и странични ефекти. Ако сте решили да вкарате Анавар в цикъл за обем и размери, добре е в програмата да се включи Тестостерон. Също така добра е и комбинацията с Masteron.

Други комбинации са:

 1. Цикъл с оксандролон + Тренболон Ацетат + Winstrol
 2. Цикъл с оксандролон + Primobolan + Пропионат
 3. Цикъл с оксандролон + Болденон
 4. Цикъл с оксандролон + Winstrol + Тренболон Енантат
 5. Цикъл с оксандролон + Мастерон

Анавар често се приема не само от мъже, но и от жени. Той допринася за повече твърдост и еластичност в мускулите, като те ще изглеждат плътни и с ясно изразен релеф.

Как правилно да приемате Анавар/Оксандролон:

 1. Нормална доза на оксандролон е от порядъка на 40 до 80 мг на ден. Това е една оптимална дозировка, с която се предполага че ще има добри резултати. Тъй като Оксандролон има бърз полу разпад, дневната доза следва да се раздели на 3 пъти, през равни интервали от 8 часа.
 2. Цикълът трябва да продължи около два месеца (през това време, този стероид дава възможно най-добрия резултат). Приемът на Анавар не предизвиква потискане на собственото (ендогенно) производство на тестостерон, стига да не се използва прекалено дълго време.
 3. Най-добре е да използвате анавар с 1-2 инжекционни препарата. Този анаболен стероид ще помогне да повишите действието на другигите стероиди повреме на цикъла.
 4. Anavar самостоятелно може да се използва по средата на цикъл като мост между други по-силни стероиди.
 5. При прием на анавар силата се покачва значително. Мускулите ще придобият добра плътност и еластичност, ще бъдат много релефни и ясно изразени.
 6. Докато приемате оксандролон, няма нужда да се притеснявате за възможно ароматизиране или гинекомастия, защото страничните ефекти напълно отсъстват по време на приемането на анаболния препарат.
 7. Анавар цена е значително по-висока от другите стероидни медикаменти.

Странични ефекти на Анавар

За разлика от друг популярен дихидротестостерон, Анадрол, Anavar е това, което бихме нарекли по-скоро мек анаболен стероид. Нежеланите реакции със сигурност са възможни, но за здрав човек са минимални. Всъщност с разумна дозировка няма да има никакви отрицателни ефекти.

 • Естроген

Оксидролон няма странични ефекти, свързани с естроген. Той не ароматизира и не може да доведе до гинекомастия или задържане на вода поради повишаване на нивата на естроген. Поради липсата на водна задръжка, няма и риск от високо кръвно налягане.

 • Андрогенни

Oxandrolone има слаба андрогенна активност. Почти никога с него няма да има акне, косопад при мъжете предразположени към плешивост или повишено окосмяване. Анавар също така не води до симптоми на вирилизация при жените.

 • Холестерол

Оксандролон потиска HDL холестерола и повишава LDL холестерола с до 30%.  Поради потенциалния отрицателен ефект, който Oxandrolone може да има върху холестерола, не трябва да използвате този стероид, ако страдате от проблеми с холестерола. Ако сте здрави, поддържането на здравословен начин на живот и диета богата на омега-мастни киселини, ще държат под контрол нивата му.

 • Тестостерон:

Както при всички анаболни стероиди, след като употребата на анавар е преустановена и всички екзогенни стероидни хормони са изчистили тялото, естественото производство на тестостерон ще започне отново.

Отзиви за Анавар

Отзивите за Анавар на повечето спортисти, които приемат стероиди са само положителни. Oxandrolone е най-безобидния и лек орален стероид. Жените използват Анавар много успешно, понеже при него отсъстват силно андрогенните странични ефекти. Жени, които се притесняват от вирилизация, спокойно могат да приемат Анавар в ниски дози, от порядъка на 10 мг / 1 таблетка на ден.

Не можем да кажем, че е много силен стероид; можем обаче да го наречем изключително резултатен. Ключът към това да сте доволни от покупката на Анавар е да имате реалистични очаквания за това какво може и какво не този препарат. Ако търсите огромно покачване на маса за относително кратък период от време, ще бъдете разочаровани от него. За да постигнете истинска трансформация, обаче, ви трябва не само маса, а качествена маса. С анавар можете да постигнете това, а също така и цялостна трансформация на фигурата.. Ако някоя от тези цели е подходяща за вас, то Anavar е отличен избор.

Анавар цена

Когато купувате Анавар, не търсете само ниски цени. Средната цена на Анавар е 90-150 лв. Каква е ползата от ниската цена, ако препаратът е фалшив, с много по-малко съдържание на активна субстанция или изобщо не е това, което трябва да бъде? Често в България се продава Анавар, в който реално има метан, понеже е по-евтин. Така като го вземате, ще усетите действие. Но то ще е действието на друг стероид, със съвършено различно приложение. Може наистина да платите малко повече понякога, но цената ще си заслужава. Ние продаваме единствено оригинални и проверени препарати.