Други

Показване на всички 4 резултата

 • kamagra cena камагра цена

  Камагра Гел Vol. III / Kamagra Oral Jelly Vol. III – 7 пакета

  20.00 лв.

  Камагра гел е доказан с времето си продукт, който е ефективен в насока повишаване на либидото директно преди полов акт.Еднакво ефективен като Виагра но на доста по-добра цена. Сексуален стимулатор в течна форма с различен аромат и вкус, действа доста силно, като ефекта му е от 5 до 7 часа. Поради високото си качество спрямо други подобни продукти е желан от мъжката аудитория. Безопасен и клинично тестван сексуален продукт, увеличаващ сексуалната ви мощ и ще спомогне за продължителна eрекция.

 • СТЕРОИДЕН ЦИКЪЛ ЗА ЖЕНИ

  ЦИКЪЛ ЗА ЖЕНИ

  314.00 лв. 280.00 лв.

  Стандартен цикъл за жени, предимно участващи в състезания, но независимо в каква категория (бикини,бодифитнес,физик). Този цикъл е с най-меките препарати за тях и е най-безопасния такъв, като противопоказания едва ли ще настъпят с него. Разделен е през 4 седмици.

 • стероиден цикъл за релеф

  ЦИКЪЛ ЗА РЕЛЕФ. СРЕДНОНАПРЕДНАЛИ

  734.00 лв. 660.00 лв.

  Стандартен цикъл за релеф. С постоянно употреба са 4 компонентен тестостерон, Винстрол ампула и Винстрол таблетка. Параболан и Мастерон се включват за по 5 седмици.Мастерон накрая ще добави по-добра сепарация и твърдост. Може да очаквате екстремна твърдост като цяло и подобрено възстановяване от използването за база на тестостерон.

 • steroiden cikal silow triboi

  ЦИКЪЛ ТАБЛЕТКИ СИЛОВ ТРИБОЙ

  420.00 лв. 380.00 лв.

  Една схема добила популярност в САЩ и според нас доста ефективна в областта на силовия трибой. Тя успешно би могла да се използва и за покачване на размери. Към 1 табл Анадрол се прибавят 3 табл Анавар, към 2 табл Анадрол 6 табл Анавар и т.н. Прирастът на сила би трябвало да е сериозен при среднонапреднали и напреднали трибойци. 3 табл Анадрол не са висока доза (като обаче не са и шега работа), но това количество се употребява за кратко време. Цикълът е средноадрогенен