Тестостерон

Показване на всички 10 резултата

 • Combo med Bioniche 400 mg/ml

  160.00 лв. 120.00 лв.

  Една от най – добрите комбинации за изграждане на солидна мускулна маса. По 200 мг тестостерон енатат и 200 мг нандролон деканоат в ампула! Комбинация за мощен мускулен растеж и сила. Ако се добаввят 30-50 мг метан на ден става класическа формула за покачване на сериозни размери. Дозировката е 1-2 ампули на седмица. При такава дозировка и страничните ефекти ще са минимални – известна задръжка на вода и слаб андрогенен ефект. Ароматизацията тук също я има, така че антиестрогени като тамоксифен, провирон или анастразол са препоръчителни.

 • Cypiolic тестостерон ципионат

  Cypiolic (Тестостерон ципионат) 10 ампули 250 мг

  65.00 лв.

  Cypiolic (Тестостерон ципионат) e тестостерон работещ активно до 5 дни в организма. Добър анаболен ефект, средно андрогенен, подобрено възстановяване са характеристиките му. Голяма част от атлетите го намират за особено ефективен.

 • enantholic тестостерон енатат

  Enantholic 250 (Тестостерон енатат) 10 ампули 250 мг

  60.00 лв.

  Добър анаболен ефект и по-добро възстановяване. Работи активно около 10 дни. Предпочитан в цикли за маса. Средно андрогенен, средна ароматизация и средна задръжка на вода. Добре се понася от всички атлети.

 • multitesto тестостерон микс

  Multi Testo 350 (Тестостерон микс) 10 ампули 350 мг

  60.00 лв.

  Multi Testo 350 е комбинация от тестостерони с различно време на освобождаване. Силно анаболен, силно андрогенен, добро възстановяване. Ароматизацията и водната задръжка са налице , придружени често с повишена агресия при употребяващите го.

 • Multitestoger (Sustanon) Thaiger Labs 10 amp, 350 mg/ amp

  80.00 лв. 70.00 лв.

  Продукт на една от най – качествените марки на пазара Thaiger labs, с която се готвят редица състезатели в България и Турция.
  Multitestoger е комбинация от тестостерони с различно време на освобождаване. Силно анаболен, силно андрогенен, добро възстановяване. Ароматизацията и водната задръжка са налице , придружени често с повишена агресия при употребяващите го. Комбинира се с всички стероиди успешно както в цикли за релеф, така и в цикли за маса. Дозировката е между 350 и 1400 мг и зависи от това колко е напреднал атлета, целта на цикъла и употребата на други стероиди.

 • сустанон hilma biocare

  Sustanon (Тестостерон микс) 250 mg/ml 10 ml

  60.00 лв. 55.00 лв.

  Sustanon е предназначен да осигури бързо, но продължително освобождаване на тестостерон. Той се използва най-често при цикли на обем, осигурявайки изключителна сила и бързо покачване на мускулната маса.

 • Testo Med 400 (Тестостерон микс) 10 амп/ 400мг, Bioniche pharma

  75.00 лв. 67.00 лв.

  Testo med е комбинация от тестостерони с различно време на освобождаване. Testo med съдържа във всяка ампула 188 тестостерон енатат, 187 тестостерон ципионат и 25 тестостерон пропионат – общо 400 мг тестостерон. Силно анаболен, силно андрогенен, добро възстановяване. Ароматизацията и водната задръжка са налице , придружени често с повишена агресия при употребяващите го. Комбинира се с всички стероиди успешно както в цикли за релеф, така и в цикли за маса. Дозировката е между 400 и 1600 мг и зависи от това колко е напреднал атлета, целта на цикъла и употребата на други стероиди.

 • testosterolic тестостерон gep

  Testosterolic (Тестостерон суспензия) 10 ампули 50 мг

  60.00 лв.

  Тестостерон суспензия е най-твърдия вариант на тестостерон. Разтворът е воден, а не маслен, и поради това действието му е много скъсено – работи 8-10 ч. Силно анаболен, силно андрогенен, но със слаба водна задръжка. Има свойството да прави мускулите много твърди и обемни.

 • Testosteron-Depo

  Testosteron depo (Тестостерон енатат) 5 ампули 250 мг

  25.00 лв.

  Testosteron depo (Тестостерон енатат) има добър анаболен ефект и по-добро възстановяване. Работи активно около 10 дни. Предпочитан в цикли за маса. Средно андрогенен, средна ароматизация и средна задръжка на вода. Добре се понася от всички атлети.

 • тестостерон пропионат hilma biocare

  Testosterone propionate 100 mg/ml 10 ml

  55.00 лв. 50.00 лв.

  Бърз тестостерон действащ 48 ч. Един от най-силните варианти на тестостерона. Подходящ за употреба както в цикли за маса така и в цикли за релеф. Андрогенен, водна задръжка и ароматизация са очакваните странични ефекти.

Тестостерон е андрогенен клас хормон, произвеждан и от мъже и от жени; в тестисите при мъжете и яйчниците на жените, въпреки че мъжете произвеждат десет пъти повече тестостерон и затова и тестостеронът е известен като основен мъжки хормон. Той играе ключова роля в развитието, сексуалното развитие, растежа на мускулите и костите, както и по отношение на регенерацията на тъканите и е от жизненоважно значение за правилната метаболитна дейност на организма.

С възрастта нивата на тестостерон драматично намаляват, особено при мъжете, което може да доведе до редица проблеми – умора, повишен процент мазнини, намалено либидо, еректилна дисфункция, липса на бърз ум и дори депресия. Това би трябвало да ви даде добра представа за това колко е важен този хормон. Когато нивата му са в норма, ние разцъфваме.

Синтетичният тестостерон е синтезиран за първи път през 30-те години на XX в. от немските химици Адолф Бунтенд и Леополд Ружичка. Те получават Нобелова награда за работата си. За да разберем как работят анаболните стероиди, първо трябва да разгледаме самия тестостерон. Всички анаболни стероиди са синтетични производни на тестостерона, или модификация на негово производно. Хормона се произвежда ендогенно от човешкото тяло в Лайдиговите клетки на тестисите. Когато говорим за „ендогенен“ тестостерон, това означава, че хормона е произведен по естествен път в тялото, докато ако става дума за „екзогенен“ тестостерон, означава, че е внесен отвън (чрез поглъщане, инжекция и др.) Съществуват и други два ендогенно произвеждани хормона в човешкото тяло, които се използват като прогениторни хормони за да се създадът анаболно стероидни производни. Това са: нандролон и дихидротестостерон (DHT).

От работата на Бунтенд и Ружичка се раждат много вариации на хормона през последните 100 години, но има и факт, който не трябва да се пренебрегва; тестостеронът е просто тестостерон, независимо от формата. Въпреки че има много форми, всяка форма е съставена и комбинирана с точно същия хормон и начинът на действие е еднакъв при всички, тъй като самата му природа е непроменена независимо от формата.

Тестостеронът се среща в много форми, най-честите са тестостерон-пропионат, тестостерон-енант, тестостерон-ципионат, тестостерон-суспензия, както и много различни смеси като Sustanon-250 и Omnadren. Докато всяка форма е чист тестостерон нейният начин на действие по отношение на освобождаването и продължителността ще варира с всеки един, като всеки има различен естер.

Тестостерон естери:

 • testosterone propionate (активен полу-живот 2-3 дни)
 • testosterone acetate (активен полу-живот 3 дни),
 • testosterone phenylpropionate (активен полу-живот 4,5 дни),
 • testosterone caproate (активен полу-живот 9 дни),
 • testosterone iscaproate (активен полу-живот 9 дни),
 • testosterone enanthate (активен полу-живот 10 дни)
 • testosterone cypionate (активен полу-живот 12 дни),
 • testosterone decanoate (активен полу-живот 15 дни).

Резултати с тестостерон:

Високите нива на тестостерон ще осигурят подобрения в пет ключови области:

[1] Подобрен синтеза на белтъчини:

Протеинът е изграждащият блок на мускулите и синтезът се отнася до скоростта, с която клетките изграждат протеини. С това подобрение анаболната атмосфера се подобрява, възстановяването се подобрява и се постига по-голям спортен успех.

[2] Засилено задържане на азот:

Всички чисти мускулни тъкани се състоят от приблизително 16% азот. Когато нивата на азот паднат, това може да доведе до катаболитно състояние (загуба на мускули). Обратно, колкото повече азот запазваме, толкова по-голяма е анаболната ни атмосфера. Това може да бъде неоценима не само в периоди на растеж, но и при запазване.

[3] Увеличаване броя на червените кръвни телца:

Червените кръвни телца пренасят кислород. Повишеният брой на червените кръвни телца води до по-добро окисление на кръвта, което от своя страна води до повишена мускулна издръжливост. Той също така играе съществена роля за възстановяването.

[4] Повишено производство на IGF-1:

Инсулин-подобният растежен фактор-1 (IGF-1) е мощен протеин базиран хормон, естествено произвеждан от всички човешки същества, който е тясно свързан с друг естествено произведен хормон – хормона на растежа(HGH). IGF-1 е изключително анаболен, необходим за възстановяване, физическо подмладяване и засяга почти всяка последна клетка в човешкото тяло.

[5] Инхибиране на глюкокортикоидни хормони:

Кортизолът в много отношения е точно обратното на анаболните стероиди. Този хормон, често споменаван и като хормони на стреса, е от съществено значение за здравето ни, но в много минимални количества. Той може да унищожи мускулната тъкан и да насърчи натрупването на мазнини Най-добре познатият глюкокортикоид е кортизолът. Високите нива на тестостерон, гарантират, че глюкокортикоидните хормони не стават доминиращи в организма.

Странични ефекти на тестостерон:

Има възможност да се проявят нежелани реакции при употребата на тестостерон;но все пак, имайте предвид, че това е просто тестостерон, хормон, към който тялото ви е добре свикнало. За пациентите с нисък тестостерон вероятността да възникнат странични ефекти от употребата ще бъде най-ниска. В този случай човек просто замества това, което му липсва и нищо повече.

За спортисти, вземащи тестостерон за да повишат спортните си резултати, има свързани с тестостерона възможни странични ефекти. Ще се увеличи общото ниво на тестостерон над нормалното, над това, което тялото би могло да произведе по естествен път.

 • Естрогенни:

Тестостероновият хормон има способността да се превръща в естроген чрез ароматазния процес. Това се дължи на взаимодействието му с ензима ароматаза. Тъй като нивата на естроген се увеличават, това може да доведе до гинекомастия и прекомерно задържане на вода. Водната задръжка от своя страна може да доведе до високо кръвно налягане. Високите нива на естроген могат да повишат и трупането на мазнини.

Поради естрогенния характер на тестостерона обикновено се препоръчват анти-естрогенни препарати. Такива са Тамоксифен и Анастрозол. И двете се продават в аптеките. Ако имате проблем с намирането, пишете ни и ще ви помогнем.

 • Андрогенни:

Андрогенните странични ефекти на тестостера включват акне, ускорен косопад при тези, които са предразположени към това и повишено окосмяване. Такива ефекти са силно зависими от генетичната предразположеност на човек.

 • Сърдечносъдови:

Свързаните със сърдечно-съдовата система странични ефекти на тестостерона включват високо кръвно налягане, както и проблеми с холестерола. Въпросът за високото кръвно налягане  е свързан с водната задръжка и може да се контролира с помощта на анти-естрогени. Важно е също така диетата да е чиста и добре планирана. Преяждането ще доведе до водна задръжка, особено ако е с въглехидрати. Контролирайки диетата си и контролирайки водната задръжка и в голяма степен ще контролирате и кръвното налягане.

Относно холестерола, начинът на живот е много важен. Здравословният начин на живот трябва да включва диета, богата на омега мастни киселини, ниско съдържание на наситени мазнини и много ограничена откъм прости захари. Добре е да се прави кардио. Това не важи само за периоди на диета, но и офсизън, в основен период. Не се страхувайте да включите кардио тренировки, когато кавате. Това всъщност ще ви помогне да качите по-чисто и по-качествена мускулна маса.

 • Тестостерон:

Употребата на тестостерон ще потисне естественото производство на тестостерон. След като преустановите употребата, естественото производство на тестостерон ще започне отново, но ще бъде вминимално отначало. Ще продължи да се покачва с течение на времето, но ще отнеме известно количество време, за да достигне естественото ви ниво . Поради тази причина, повечето хора включват следстероидна терапия. Тя значително ще ускори процеса на възстановяване.

 • Хепатотоксичност:

Тестостерон не е хепатотоксична и не може да предизвика увреждане на черния дроб.

Тестостерон цена

Можете лесно и на добри цени да купите тестостеронпри нас. В България определени форми на тестостерон се продават в аптеките, но цената на тестостерон онлайн е винаги по-изгодна. При нас можете да си купите тестостерон на най-добрата цена, а също така и безплатно да се консултирате със специалист, ако имате въпроси.

Цикли с тестостерон

Тестостерон е подходящ за комбиниране с други анаболни стероиди. Обикновено, за солидно качване на мускулен обем, маса и сила, се комбинира с други силни средства като Метан (метандиенон), Анаполон или Дека дураболин. От друга страна, Тестостерон може да се комбинира с неароматизиращи анаболи, съчетани в цикъл за релеф преди състезания. Популярни програми за релеф включват умерена доза от пропионат с орален Винстрол (15-35 мг дневно), Примоболан (50-150мг дневно) или Анавар (15-30мг дневно). Ципионат и Ененантат се комбинират добре с Болденон.

Отзиви за тестостерон

Тестостерон действа на всички, и ако не растете от него, забравете за големи мускули. Приема му оказва силен ефект върху синтеза на протеини, и в съчетание с водната задръжка която причинява се получава голямо натрупване на мускулна маса. Тестостерон има действие да повишава и задържа азот в тъканите, което способства за голямото и бързо напомване в залата. Заради високите си андрогенни свойства, тостестерона лесно може да ароматизира (да се преобразува в естроген). В малки количества тази трансформация е добре дошла, защото при наличието на леко повишен естроген, тестостерона ще покаже пълната си мощ, но в по-големи количества, това може да доведе неприятните странични ефекти свързани с естрогена (това е свързано с дозата която се приема).