Тестостерон Енантат

Показване на всички 7 резултата

 • Combo med Bioniche 400 mg/ml

  160.00 лв. 120.00 лв.

  Една от най – добрите комбинации за изграждане на солидна мускулна маса. По 200 мг тестостерон енатат и 200 мг нандролон деканоат в ампула! Комбинация за мощен мускулен растеж и сила. Ако се добаввят 30-50 мг метан на ден става класическа формула за покачване на сериозни размери. Дозировката е 1-2 ампули на седмица. При такава дозировка и страничните ефекти ще са минимални – известна задръжка на вода и слаб андрогенен ефект. Ароматизацията тук също я има, така че антиестрогени като тамоксифен, провирон или анастразол са препоръчителни.

 • enantholic тестостерон енатат

  Enantholic 250 (Тестостерон енатат) 10 ампули 250 мг

  60.00 лв.

  Добър анаболен ефект и по-добро възстановяване. Работи активно около 10 дни. Предпочитан в цикли за маса. Средно андрогенен, средна ароматизация и средна задръжка на вода. Добре се понася от всички атлети.

 • Multitestoger (Sustanon) Thaiger Labs 10 amp, 350 mg/ amp

  80.00 лв. 70.00 лв.

  Продукт на една от най – качествените марки на пазара Thaiger labs, с която се готвят редица състезатели в България и Турция.
  Multitestoger е комбинация от тестостерони с различно време на освобождаване. Силно анаболен, силно андрогенен, добро възстановяване. Ароматизацията и водната задръжка са налице , придружени често с повишена агресия при употребяващите го. Комбинира се с всички стероиди успешно както в цикли за релеф, така и в цикли за маса. Дозировката е между 350 и 1400 мг и зависи от това колко е напреднал атлета, целта на цикъла и употребата на други стероиди.

 • Testosteron-Depo

  Testosteron depo (Тестостерон енатат) 5 ампули 250 мг

  25.00 лв.

  Testosteron depo (Тестостерон енатат) има добър анаболен ефект и по-добро възстановяване. Работи активно около 10 дни. Предпочитан в цикли за маса. Средно андрогенен, средна ароматизация и средна задръжка на вода. Добре се понася от всички атлети.

 • тестостерон енатат hilma biocare

  Testosterone enanthate 250 mg/ml 10 ml

  55.00 лв. 50.00 лв.

  Тестостерон енатат има добър анаболен ефект и способства за по-добро възстановяване. Работи активно около 10 дни. Предпочитан в цикли за маса. Средно андрогенен, средна ароматизация и средна задръжка на вода. Добре се понася от всички атлети.

 • пропионат generics pharm поръчка

  Testosterone enanthate 5 ампули 250 мг

  25.00 лв.

  Добър анаболен ефект и по-добро възстановяване. Работи активно около 10 дни. Предпочитан в цикли за маса. Средно андрогенен, средна ароматизация и средна задръжка на вода. Добре се понася от всички атлети.

 • Testosterone Enathate Thaiger Labs, 10 amp, 250 mg/ ml

  65.00 лв. 55.00 лв.

  Продукт на една от най – качествените марки на пазара – Thaiger labs – с която се готвят редица състезатели в България и Турция.
  Добър анаболен ефект и по-добро възстановяване. Работи активно около 10 дни. Предпочитан в цикли за маса. Средно андрогенен, средна ароматизация и средна задръжка на вода. Добре се понася от всички атлети.

Тестостерон енатант, наричан още Депо, е анаболен стероид с активно вещество – testosterone и добавен естерa enanthate, с цел бавно и продължително усвояване от организма. Анаболни стероиди с Тестостерон Енантат, качествени и на добри цени.Тестостерон Енантат

– дълго действаща форма на основния хормон тестостерон (полуживот около 10 дни). Човешкият хормон се свързва с етер енантат, за да се забави освобождаването му в кръвта за дълъг период от време.

Тестостеронът е синтезиран за първи път през 1935 година.Тестостерон енантат е най-популярната форма на тестостерон в много страни, без САЩ, където е заменен с еквивалента му тестостерон ципионат.
Андроген като тестостерон предизвиква задържане на азот, натрий, калий и фосфор, както и намаляване на уринната с екскреция на калций. Азотен баланс се подобрява само когато се гарантира достатъчен прием на калории и протеин.

Анаболни / андрогенни ефекти на тестостерона зависят от приложената доза. За да се избегнат част от страничните ефекти, е необходимо да се включат в процеса и антиестрогени.

Ефекти от тестостерон

 1. Увеличение на либидото.
 2. Ускоряване на процеса на изгаряне на мазнините и предотвратява образуването на нови мастни клетки.
 3. Повишаване и запазване на мускулната маса.
 4. Развитието на окосмяването: брада, мустаци, гърдите, слабините.
 5. Ускоряване на процеса на анаболизъм и катаболизъм.
 6. Увеличаване на скоростта на метаболизъм (обмяна).
 7. Тестостеронът също стимулира синтеза на гликоген.
 8. Ускоряване на възстановяване след интензивни тренировки.

Известно е, че андрогените стимулират производството на червени кръвни клетки чрез увеличаване на производството на еритропоетин. Тестостерон енантат се използва за изграждане на големи количества мускули. Той се използва повече в стероидни цикли за мускулна маса и най-често е използван с препарати с водна задръжка като метандростенолон , анадрол и нандролон деканонат .