Сустанон (4 вида тестостерон)

Показване на всички 4 резултата

 • multitesto тестостерон микс

  Multi Testo 350 (Тестостерон микс) 10 ампули 350 мг

  60.00 лв.

  Multi Testo 350 е комбинация от тестостерони с различно време на освобождаване. Силно анаболен, силно андрогенен, добро възстановяване. Ароматизацията и водната задръжка са налице , придружени често с повишена агресия при употребяващите го.

 • Multitestoger (Sustanon) Thaiger Labs 10 amp, 350 mg/ amp

  80.00 лв. 70.00 лв.

  Продукт на една от най – качествените марки на пазара Thaiger labs, с която се готвят редица състезатели в България и Турция.
  Multitestoger е комбинация от тестостерони с различно време на освобождаване. Силно анаболен, силно андрогенен, добро възстановяване. Ароматизацията и водната задръжка са налице , придружени често с повишена агресия при употребяващите го. Комбинира се с всички стероиди успешно както в цикли за релеф, така и в цикли за маса. Дозировката е между 350 и 1400 мг и зависи от това колко е напреднал атлета, целта на цикъла и употребата на други стероиди.

 • сустанон hilma biocare

  Sustanon (Тестостерон микс) 250 mg/ml 10 ml

  60.00 лв. 55.00 лв.

  Sustanon е предназначен да осигури бързо, но продължително освобождаване на тестостерон. Той се използва най-често при цикли на обем, осигурявайки изключителна сила и бързо покачване на мускулната маса.

 • Testo Med 400 (Тестостерон микс) 10 амп/ 400мг, Bioniche pharma

  75.00 лв. 67.00 лв.

  Testo med е комбинация от тестостерони с различно време на освобождаване. Testo med съдържа във всяка ампула 188 тестостерон енатат, 187 тестостерон ципионат и 25 тестостерон пропионат – общо 400 мг тестостерон. Силно анаболен, силно андрогенен, добро възстановяване. Ароматизацията и водната задръжка са налице , придружени често с повишена агресия при употребяващите го. Комбинира се с всички стероиди успешно както в цикли за релеф, така и в цикли за маса. Дозировката е между 400 и 1600 мг и зависи от това колко е напреднал атлета, целта на цикъла и употребата на други стероиди.

Сустанон ( Sustanon ) е много доба комбинация от няколко тестостерон естера. Sustanon е направен, така че всеки естер да работи от момента на инжектирането до 2-3 седмици след него. Подобни продукти са Sustanon250, Sustamed и др. Употребата на Сустанон е широко разпространенa, заради добpото му действие и ниската му цена. Приложението му в много стероидни цикли, прави Sustanon един от най-използваните анаболни стероиди в циклите за покачване на мускулна маса​

Този инжектираш се стероид се състои от четири тестостеронови естера, които са много уникалени.Всеки тип на тестостерон, който е част от инжектирането на Sustanon започва да работи последователно един след друг. Това е много добър ефект върху ефиктивноста на спортиста и резултати по отношение на изграждането на мускулна маса и увеличаване на силата.

1. Цикъл с Сустанон + Стоназолол
2. Цикъл с Сустанон + Дианабол + Пропионат
3. Цикъл с Сустанон + Анадрол
4. Цикъл с Сустанон + Winstrol + Turinobol

Покупката на Sustanon е най-добре ако имате намерение да покачите най-малко 8-10 кг. добра мускулна маса и искате бързо придобиете красив и огромен вид. Напълно всички тези задачи са осъществими с правилния прием на дълго действащия тестостерон. Препоръчително е да се слага в седмица не повече от 500 мг. Sustanon. Тази доза ще даде бързи и силни резултати.

1. Винаги започвайте курса си с най-ниска доза и постепенно го увеличавайте.
2. Успоредно със Sustanon винаги пийте Proviron най-малко 50 мг. на ден. Той ще предотврати високата ароматизация.
3. Опитайте се да приемате поне 3 литра вода на ден за правилното и нормалното движение на бъбреците.
4. Съчетайте перорален станозолол или Turinabol заедно със Sustanon, те ще помогнат да експулсира всичката излишна течност в мускулите.
5. След курса, не забравяйте, възможно най-бързо да се възстанови естествения тестостерон в организма ви. За тази цел, идеален е препаратът Clomid или инжекционно гонадотропин (прегнил).
6. С този инжекционен стероид може бързо да увеличи резултатите от сила във всички основни упражнения. И заедно със силата ще изпитате огромен растеж на мускулна маса.
7. Използване на дълго действащ тестостерон с високо анаболна активност като Deca Durabolin или болденон. Препоръчваме да си купите Sustanon, защото са много съвместими точно с тези 2 препарата, за да се получи желаният ефект, а именно покачването на много килограми.
8. Нашият сайт препоръчва поръчка на Сустанон 250. Ние имаме голям избор от препарати, но просто с времето сме се убедили, че той работи на добре, защото има много високо качество на продукция.