Параболан (Тренболон)

Показване на всички 7 резултата

 • параболан generics pharm цена

  Parabolan (Trenbolone) 5 ампули 100 мг

  40.00 лв. 35.00 лв.

  Parabolan (Тренболон база) е универсалния стероид, който е подходящ за употреба както в цикли за маса, така и за релеф. Работи  активно до 5 дни. Средно до силно анаболен, силно андрогенен, добър прираст на сила. Не ароматизира, без водна задръжка. Твърд за организма, препоръчително да се използва кратко време (4-6 седмици).

 • параболан hilma biocare

  Parabolan (Trenbolone) 75 mg/ml 10 ml

  100.00 лв. 90.00 лв.

  Parabolan е универсалния стероид, който е подходящ за употреба както в цикли за маса, така и за релеф. Работи активно до 5 дни. Средно до силно анаболен, силно андрогенен, добър прираст на сила. Не ароматизира, без водна задръжка. Твърд за организма, препоръчително да се използва кратко време (4-6 седмици).

 • тренболон ацетат trenacet

  Trenacet (Тренболон ацетат) 10 ампули 100 мг

  72.00 лв.

  Trenacet (Тренболон ацетат) универсалния стероид, който е подходящ за употреба както в цикли за маса, така и за релеф. Работи 48 часа, с  бързо действие. Средно до силно анаболен, силно андрогенен, добър прираст на сила. Не ароматизира, без водна задръжка. Твърд за организма, препоръчително да се използва кратко време (4-6 седмици).

 • тренболон ацетат hilma biocare

  Trenbolone acetate 100 мг 10 мл

  85.00 лв. 77.00 лв.

  Тренболон ацетат универсалния стероид, който е подходящ за употреба както в цикли за маса, така и за релеф. Работи 48 часа, с бързо действие. Средно до силно анаболен, силно андрогенен, добър прираст на сила. Не ароматизира, без водна задръжка. Твърд за организма, препоръчително да се използва кратко време (4-6 седмици).

 • тренболон микс hilma biocare

  Trenbolone Mix 150 mg/ml 10 ml

  100.00 лв. 90.00 лв.

  Trenbolon mix е комбинация от 3 естера на Параболан с постепено освобждаване в кръвта до 7 дни. Много ефективен според повечето ателети. Подходящ за употреба както в цикли за маса, така и за релеф. Средно до силно анаболен, силно андрогенен, добър прираст на сила. Не ароматизира, без водна задръжка. Твърд за организма, препоръчително да се използва кратко време (4-6 седмици).

 • тренболон енатат hilma biocare

  Trenbolonе enanthate 200 mg/ml 10 ml

  90.00 лв. 81.00 лв.

  Trenbolone enathate е бавнодействащата форма на Параболан, който е подходящ за употреба както в цикли за маса, така и за релеф. По – мек от ацетата. Работи активно до 7 дни. Средно до силно анаболен, силно андрогенен, добър прираст на сила. Не ароматизира, без водна задръжка. Твърд за организма, препоръчително да се използва кратко време (4-6 седмици).

 • trenoid тренболон

  Trenoid (Тренболон енатат) 10 ампули 100 мг

  80.00 лв.

  Trenoid  (Trenbolone enathate) е бавнодействащата форма на Параболан, който е подходящ за употреба както в цикли за маса, така и за релеф. По – мек от ацетата. Работи активно до 7 дни. Средно до силно анаболен, силно андрогенен, добър прираст на сила. Не ароматизира, без водна задръжка. Твърд за организма, препоръчително да се използва кратко време (4-6 седмици).

Активната и основна съставка на Параболан е тренболон циклохексиметхилкарбонат, ацетат или енатат. Това е силен анаболен стероид, който е смятан за един от най-важните в света на бодибилдинга. Силно ангрогенен и анаболен, той е пет пъти по-силен от тестостерона.

Активното вещество Parabolan: тренболон
Класификация: Силен инжекционен стероид
Максимална активност Parabolan 10 дни.
Средната доза на Parabolan: 300 мг. в седмица.

Задържане на течности: не
Акне: не
Повишаване на кръвното налягане: да
Гинекомастията: не
Ароматизацията: няма

Това инжекционен стероид, който много бързо и силно изгражда  мускулна маса в същото време способства за изгаряне на мазнините и увеличава силата.
Parabolan е бил използван в продължение на много опитни състезатели, за да се подготвят за състезания.
Parabolan  бързо създава добри сухи и стегнати мускули. Препоръчително е да се комбинира с орални препарати например като Turinabol, оксандролон и станозолол, инжекционен Winstrol и всички видове тестостерон. В такъв цикъл е лесно да придобиете 6-10 кг мускулна маса и да изгорите до 5 кг. подкожна мастна тъкан.

Културистите много често употребяват Parabolan, защото ги улеснява при подготвителния им период преди състезание или идващ летен сезон.

1. Parabolan + Turinabol + Winstrol

2. Parabolan + Тестостерон Пропионат + Станозолол

3. Parabolan + Оксандролон + Masteron

Стероид с дълго действие, който се употребява, когато един спортист цели да подобри качеството и количеството на чистата мускулна маса и значително да увеличи силата. Parabolan се поставя по 2 до 3 ампули седмично т.е 200 – 300 мг.  Тази доза ще даде добър резултат при всеки спортист.
С този препарат не може да се правят много чести цикли. По съотношение параболан цена не е много ниска, защото качеството е на много прилично ниво. Достатъчно е да се употребява един или два пъти годишно. Parabolan помага на спортиста по време на цикъла да се отърве от излишната вода в мускулите и ясно ги подчертава и изразява. Ако имате значителен опит в използването на стероиди и сте били в състояние да изградите значително количество мускулна маса и искате да подобрите нейното качество и твърдост, това е точно вашият продукт.