Винстрол

Показване на всички 3 резултата

 • Stanager (Winstrol) Thaiger labs 10 amp, 50 mg/ amp

  90.00 лв. 73.00 лв.

  Продукт на една от най – качествените марки на пазара Thaiger labs, с която се готвят редица състезатели в България и Турция. Средно анаболен продукт, работещ много по- добре от еквивалента му на таблетка. Предпочитан в цикли за релеф. Прави мускула обемен и твърд, подобрява венозността, без излишна задръжка на вода. Слаби странични ефекти. Ефективната дозировка е 150 -300 мг/ седм.

 • Stano Med (Stanozolol) 10 amp, 10 mg/ ml, Bioniche pharma

  100.00 лв. 80.00 лв.

  Винстрол, но в двойна доза – вместо 50 получавате 100 мг в ампула. Средно анаболен продукт, работещ много по- добре от еквивалента му на таблетка. Предпочитан в цикли за релеф. Прави мускула обемен и твърд, подобрява венозността, без излишна задръжка на вода. Слаби странични ефекти. Ефективната дозировка е 150 – 300 мг/ седм.

 • стромба stanozolic gep

  Stanozolic (Стромба) 10 ампули 50 мг

  80.00 лв.

  Средно анаболен продукт, работещ много по- добре от еквивалента му на  таблетка. Предпочитан в цикли за релеф. Прави мускула обемен и твърд, подобрява венозността, без излишна задръжка на вода. Слаби странични ефекти.

Винстрол или наричан от атлетите Стромба е с активна съставка Станозолол. Винстролът е един от най-добрите анаболни стероиди за чиста мускулна маса и релеф. Винстрол се комбинира добре с почти всички анаболни стероиди, подходящ както в цикъл за покачване на чиста мускулна маса и сила, така и в цикъл за релеф. Това е един уникален препарат при който страничните ефекти са напълни изключени и ефектите му са бързо изразими.

Активното вещество Winstrol Depot: станозолол.

Класификация: инжектираш се стероид.

Максималната активност на Winstrol Depot: 24 часа.

Средната доза на Винстрол 50 мг. на ден.

Задържане на течности: не.

Акне: не.

Повишаване на кръвното налягане: не.

Гинекомастията: не.

Ароматизацията: Няма.

Активното вещество във анаболният стероид винстрол е инжекционен станозолол. Той се разтваря във вода, така че инжектирането му получава кратък полуживот на активното вещество. Winstrol е необходимо да се прилага най-малко веднъж на всеки два дни в доза от 50 мг. Ако искате да получите по-голям резултат още по-добър вариянт е приема на винстрол да е всеки ден също в доза от 50 милиграма. Winstrol се използва от спортисти, който искат единствено да направят добър релеф и да увеличат еластичността на мускулите. Увеличението в телесната маса от този анаболен стероид е малка, но с много високо качество, което е лесно да се поддържа след цикъла. Winstrol изхвърля излишната течност от вашите мускули и подпомага изгарянето на мазнините и прави мускулите по-силни и издръжливи. Ако се страхувате да предприемете цикъл с анаболен препарат, поради появата на странични ефекти, в такъв случай Винстрол е много добра алтернатива, защото той е антагонист на естрогена. При прием на инжекционен станозолол никога няма да се появи ароматизация, гинекомастия или високо кръвно налягане. Винстрол е абсолютно безвреден и съставката на активното вещество станозолол много бързо излиза от организма. Затова, ако искате по всяко време може да прекратите използването на инжекционния препарат. Winstrol има няколко предимства в контраст с другата орална форма на станозолол. Инжекционът Winstrol е по-силен и по-бързо започва да действа на спортиста. И най-важното нещо в инжекционна форма е, че той се усвоява на 100%. Когато започнете цикъл с виснтрол ще имате по-голямо кръвоснабдяване, мускулите ви ще станат ясно изразени и нацепени. Енергията ще бъде много и все повече ще нараства като ще е придружена със значително желание за тренировка. Винстролът най-често се използва от културисти за повишаване на качеството на мускулатурата, за да изсъхне и придобие мускулен релеф. Най-големият ефект на винстрол е изхвърлянето на течностите от организма и изгаряне на излишните мазнини. Инжекционната стромба – Винстрол е идеален за използване с орален препарат. Един от най-добрите стероидни цикли с винстрол е с Анавар или Turinabol. С този пакет, може да промените качеството на вашите мускули с изглед отстрани и да придобиете красива форма.

Ако искате да изгаряте мазнини точният препарат за вас е инжекционния станозолол – винстрол. Този анаболен медикамент може да се комбинира с всички анаболни стероиди, но най-често използван за релеф се комбинира с параболан (тренболон ацетат или тренболон енантат). Винстролът помага да се увеличи умерено силата. Използва се активно във вдигането на тежести, бодибилдинг и лека атлетика. Той помага бързо спортистите да се приспособят към високите натоварвания, както възстановява организма и увеличава взривната сила. Всеки спортист, който приема Winstrol получава бързо възстанояване на мускулите плюс кръвоснабдяване и сила на връзките и сухожилията. Средният стероиден цикъл е от 6 до 8 седмици, за да промени изцяло качеството на вашата мускулатура към плътен, здрав и изразен релеф. Като цяло, Винстролът може да бъде описан като анаболен стероид, който разполага с множество положителни ефекти и то на добра цена. Той може да се използва както от начинаещи и напреднали така и от вече опитни състезатели. Винстрол ще ви помогне да направите много повече физически постижения в спорта.