Болденон

Показване на всички 4 резултата

 • boldebolic болденон

  Boldebolic (Болденон) 10 ампули 250 мг

  72.00 лв.

  Болденон е продукт от ветеринарната медицина. Проявява средна анаболна активност и слаба андрогенна, слаба задръжка на вода и минимални странични ефекти.

 • Boldenon Thaiger Labs 10 amp 200 mg/ ml

  90.00 лв. 75.00 лв.

  Продукт на една от най – качествените марки на пазара – Thaiger labs – с която се готвят редица състезатели в България и Турция.
  Болденон е продукт от ветеринарната медицина. Проявява средна анаболна активност и слаба андрогенна, слаба задръжка на вода и минимални странични ефекти. Успешно се комбинира с почти всички стероиди. Седмичната дозировка е между 200 и 600 мг.

 • болденон hilma biocare

  Boldenone Undecylenate (Болденон) 250 мг 10 мл

  85.00 лв. 75.00 лв.

  Болденон е продукт от ветеринарната медицина. Проявява средна анаболна активност и слаба андрогенна, слаба задръжка на вода и минимални странични ефекти.

 • Boldenone Undecylenate (Болденон) 5 ампули 200 мг

  35.00 лв. 30.00 лв.

  Болденон е продукт от ветеринарната медицина. Проявява средна анаболна активност и слаба андрогенна,слаба задръжка на вода и минимални странични ефекти.

Болденон е с най-високо качество в най-популярните инжекционни анаболни препарати. Необходимо е да се използва от всеки спортист, който иска да увеличи чистата си мускулна маса. Този продукт увеличава значително физическата сила с много с висок процент на екслпозивност. Инжекционният болденон е един от най-меките, приятелски и качествени стероиди. Той може да се използва от начинаещи, които искат да придобият красива и хубава визия, както и от напреднали спортисти, които имат голям опит в приема на стероиди. Болденон е съвместим с всички орални препарати.

Активното вещество boldenone: болденон ундециленат
Класификация: инжектиращ стероид
Максимална активност: 6 дни.
Средната доза : 400-600 мг. в седмица.

Задържане на течности: не
Акне: не
Повишаване на кръвното налягане: не
Гинекомастия: не
Ароматизация: няма

Ако един спортист е решил да започне цикъл с анаболни препарати, и иска да увеличи качеството на мускулите и силата си това е точният препарат. Препоръчваме наистина да наблегнете на този препарат, защото най-много отзиви за болденон се поставят в нашия форум. Болденонът притежава най-голяма популярност сред всички инжекциони стероиди използващи от начинаещи и напреднали. Необходимо е да се използва от всеки спортист, който иска да увеличи чистата си мускулна маса и значително да увеличи силата си. Мускулната маса ще бъде в обемно състояние в твърд и сух вид. Болденон увеличава с около 40% физическата и силова издръжливост. Анаболният стероид Боденон е един от най-меките, приятелски и качествени стероиди. Той може да се използва от всички спортисти спортисти като медикамент за първи цикъл с анаболни препарати. Болденонът е съвместим с всички орални препарати както за маса така и за релеф. Средният прием на болденон за начинаещи е 400 мг на седмица като милиграмите могат да се увеличат само при по-напредналите.

Най-дорбе комбиниращи препарати с Boldenon :

1. Цикъл с Болденон + Туринабол

2. Цикъл с Болденон + Станозолол

3. Цикъл с Болденон + Туринабол + Сустанон

4. Цикъл с Болденон + Винстрол

От всички най-много използвани и не опасни инжекционни анаболни стероиди болденонът се класира на първо място във водещата ранглиста. Много е важно, че по време на приема на болденон напълно отсъства ароматизиране и гинекомастия, което несъмнено ще окаже положително влияние върху вашето здраве. Болденонът много добре се комбинира с Turinabol, станозолол и оксандролон. А ако искате да направите вашите мускули по-силни и по-качествени, то тогава е по-добре да се приложи с Winstrol. Болденонът в наши дни е много популярен стероид сред младите хора, които искат да имат красиво тяло. Начинаещите го харесват поради своята мекота и безопасност, защото при този стероид не се проявяват странични ефекти. Нашият екип препоръчва болденонът да се комбинира с Turinabol. И двата от тези стероиди са много сходни по своите свойства, защото не предизвикат гинекомастия и не ароматизират. И двата препарата запазват всичката мускулна маса придобита по време на цикъла. Цената на болденон варира около 6 до 7 лв на милилитър, не се подлъгвайте по други сайтове или фейсбук продавачи, които предлагат невероятно ниски цени. Най-често това са измамници или продават добре фалшифицирани продукти.