Туринабол

Показване на всички 2 резултата

 • туринабол hilma biocare

  Turinabol (Tbol) 100 таблетки 10 мг

  90.00 лв. 65.00 лв.

  Туринабол е стероид с мощно анаболно действие и в същото време с минимални адрогенни характеристики. Това означава, че от него има бавно, но стабилно покачване на мускула маса.

 • Turinabol HTP 100 t/ 10 mg

  70.00 лв. 60.00 лв.

  Туринабол е предшественик на Метандростенолон създаден в ГДР и едно от оръжията на германците по време на Олимпиадите през 50-те и 60-те години. С по – слаби адрогенни свойства, средно токсичен за черния дроб и по – мек от Метандростеонолон. Слаба задръжка на вода, умерено покачване на мускулна и много добра поносимост от организма. Подходящ в цикли за маса и релеф и в комбинация с почти всички стероиди на пазара.
  Дозировка: 30 – 60 мг/ ден разделени сутрин и вечер след хранене.

Този орален стероид има редица предимства и отличия пред другите орални препарати. Най-важното е, че превъзходство на Turinabol е стероид, който придобива чиста суха и много качествена мускулна маса. С растежа на мускулите на спортиста ако използва този препарат не се наблюдава задържане на течности в мускулите.

Активното вещество Turinabol: hlordegidrometiltestosteron
Класификация: Не тежък орален стероид.
Максимална активност Turinabol: до 12 часа след поглъщане.
Средната доза Turinabol: 40-50 мг. в един ден.

Задържане на течности: Няма
Акнето: не
Повишаване на кръвното налягане: не
Гинекомастията: не
Ароматизацията: Няма.

Този орален стероид има редица предимства и отличия пред другите орални препарати. Най-важното е че превъзходство на Turinabol е стероид, който придобива чиста суха и много качествена мускулна маса.С растежа на мускулите на спортиста ако използва този препарат не се наблюдава задържане на течности в мускулите.

Turinabol е идеален начинаещи, от този препарата няма абсолютно никакви странични ефекти. Във формата на гинекомастия, акне, високо кръвно налягане и ароматизиране. Turinabol изгражда много плътни, здрави и еластични мускули. Който лесно се поддържа след спиране на приема му.

Оралната форма Turanabol може да се препоръча на всички спортисти, които се стремят да не задържат вода и мазнини, а само натрупване на качество и релефни мускули. Този анаболен стероид, се използва за набиране на растеж на телесната маса в сухо състояние, и значително увеличение на производителността на енергия. Просто значително увеличава енергията и бързината на изпълнение на един спортист.

Перорално Туринабол насърчава по-голям синтез на протеин, калций, магнезий, фосфор в мускулните влакна и клетки. Чрез този процес ръстът мускулите и увеличават обема си. Калцият също до голяма степен асимилиран и ще укрепи костите ви.

Когато пиете Turinabol ще се почувствате по-голям и по напреднал в тренировките. Мускулите ви ще се подуят и растат бързо след всяка тренировка. Ще има огромен наплив и прилив на кръв през кръвоносните съдове на мускулите, поради това, че са в обучение да станат по-издръжливи и силни.

1. Turinabol + Болденон

2. Turinabol + Primobolan

3. Turinabol + Winstrol

4. Turinabol + Тренболон

При цикъл с Туринабол може да придобиете до 7 кг. телесната маса. Тази чиста мускулна маса не изчезва при спиране на приемат му. След края на цикъла с Turinabol, 3 седмици след това вече сте чист и готов за допинг контрол. Turinabol за начинаещи трябва да се използва в доза от не повече от 4 таблетки на ден 40 мг. За добър цикъл за начинаещи с Turinabol ще даде добър резултат ако се приложи с инжекционен стероид болденон  в доза от 400 мг. в седмица. Или с Дека (нандролон деканоат) 1 ампула на седмица – 200 мг. За опитните спортисти, който се занимават с културизъм за прием на Turinabol задължително трябва да изпробвате комбинация с тренболон енантат или ацетат.В този случай, се очаква добро изгаряне на мазнини ефект и растеж на чиста мускулна маса, само със суха телесна мускулатура. Точно за това, разбира се, ще бъде много полезно да изберете дълго действащ тестостерон например Sustanon или тестостерон енантат.

Turinabol има редица полезни функции.

1. Растеж на само суха и твърда мускулатура.

2. Изгаряне на излишните течности от мускулите.

3. Увеличаване на физическата сила.

4. Увеличава изгарянето на мазнините в тялото.