Продукти

тренболон ацетат hilma biocare
Trenbolone acetate 100 мг 10 мл
март 7, 2018
мастерон hilma biocare
Drostanolone propionate (Мастерон) 100 мг 10 мл
март 7, 2018
Show all

Trenbolone Mix 150 mg/ml 10 ml

100.00 лв. 90.00 лв.

Trenbolon mix е комбинация от 3 естера на Параболан с постепено освобждаване в кръвта до 7 дни. Много ефективен според повечето ателети. Подходящ за употреба както в цикли за маса, така и за релеф. Средно до силно анаболен, силно андрогенен, добър прираст на сила. Не ароматизира, без водна задръжка. Твърд за организма, препоръчително да се използва кратко време (4-6 седмици).

Описание

Тренболон микс е подходящ за използване както при цикли на качване, така и при цикли за чистене и релеф. Умерено до силно анаболен, силно андрогенен, значително покачване на силата. Не ароматизира, не води до задържане на вода.

Параболан има около 500% анаболна/андрогенна активност спрямо тестостерона, което го прави един от най-силните инжекционни анаболни стероиди, произвеждани някога. Сред спортистите, този стероид е високо ценен заради способността му да увеличава мускулната твърдост, дефиниция и сила, без водна задръжка.

Прием

Дозировка (мъже):

Тренболон най-често се прилага в дозировка от 300 мг на седмица. Препаратът се приема в цикли от 6 до 12 седмици.

Trenbolone mix е универсален стероид и работи изключително добре с други препарати както за в цикли за маса, така и в цикли за чистене и релеф. За чистене, бодибилдърите често го комбинират с леки анаболни стероиди като Winstrol или Примоболан. Без да предизвиква водна задръжка, комбинацията ще има като резултат добра дефиниция и твърдост. Когато се цели постепенно увеличаване на масата, най-честата му кобинация е с Дека или Примоболан.  Когато търсите сериозно количество мускулна  маса, тренболон върви добре с тестостерон, метан, или анадрол.

Дозировка (жени):

Този препарат не се препоръчва за жени, поради силната си андрогенна природа и склонност да произвежда вирилизиращи странични ефекти.

Спецификация

Общи
Активна съставка Trenbolone Mix
Показания  
Дозировка
Количество Мъже: 100-300; Жени: Не се препоръчва
МЕ Милиграма
Интервал Седмица
Потентност
Количество 150
МЕ Милиграма
Окомплектовка
Количество 1
МЕ Ампула
Опаковка Опаковка
Съдържане Всяка опаковка съдържа 1 ампула по (150mg/ml)
Trenbolone Mix 150 mg/ml 10 ml

0.00 (0%) 0 гласа