Продукти

enantholic тестостерон енатат
Enantholic 250 (Тестостерон енатат) 10 ампули 250 мг
юни 7, 2017
oxymetholic gep
Oxymetholic (Анадрол) 96 таблетки 50 мг
юни 7, 2017
Show all

Trenacet (Тренболон ацетат) 10 ампули 100 мг

72.00 лв.

Trenacet (Тренболон ацетат) универсалния стероид, който е подходящ за употреба както в цикли за маса, така и за релеф. Работи 48 часа, с  бързо действие. Средно до силно анаболен, силно андрогенен, добър прираст на сила. Не ароматизира, без водна задръжка. Твърд за организма, препоръчително да се използва кратко време (4-6 седмици).

Описание

Trenacet (тренболон ацетат) е подходящ за използване както при цикли на качване, така и при цикли за чистене и релеф. Умерено до силно анаболен, силно андрогенен, значително покачване на силата. Не ароматизира, не води до задържане на вода.

Trenacet (тренболон ацетат) има около 500% анаболна/андрогенна активност спрямо тестостерона, което го прави един от най-силните инжекционни анаболни стероиди, произвеждани някога. Сред спортистите, този стероид е високо ценен заради способността му да увеличава мускулната твърдост, дефиниция и сила, без водна задръжка.

Прием

Дозировка (мъже):

Тренболон най-често се прилага в дозировка от 300 мг на седмица. Препаратът се приема в цикли от 6 до 12 седмици.

Trenacdet (Тренболон ацетат) е универсален стероид и работи изключително добре с други препарати както за в цикли за маса, така и в цикли за чистене и релеф. За чистене, бодибилдърите често го комбинират с леки анаболни стероиди като Winstrol или Примоболан. Без да предизвиква водна задръжка, комбинацията ще има като резултат добра дефиниция и твърдост. Когато се цели постепенно увеличаване на масата, най-честата му кобинация е с Дека или Примоболан.  Когато търсите сериозно количество мускулна  маса, тренболон върви добре с тестостерон, метан, или анадрол.

Дозировка (жени):

Този препарат не се препоръчва за жени, поради силната си андрогенна природа и склонност да произвежда вирилизиращи странични ефекти.

Спецификация

Общи
Активна съставка Trenbolone acetate
Показания
Дозировка
Количество Мъже: 300; Жени: Не се препоръчва
Мерна единица
Милиграма
Интервал Седмица
Потентност
Количество 100
Мерна единица Милиграма
Окомплектовка
Количество 10
Мерна единица Ампули
Тип Опаковка
Съдържание Всяка опаковка съдържа 10 ампули по 100мг
Trenacet (Тренболон ацетат) 10 ампули 100 мг

0.00 (0%) 0 гласа

Също може да ви хареса…

  • мастерон геп

    Masterolic (Мастерон) 10 ампули 100 мг

    70.00 лв.

    Мастерон (Masterolic) е слабо анаболен, силно андрогенен, не ароматизира, няма водна задръжка. Действа активно 48 ч. Придава особена плътност и твърдост на мускулатурата. Използва се от състезатели културисти в последните 2-3 седмици преди състезание. Включва се в цикли за релеф.