Продукти

туринабол hilma biocare
Turinabol (Tbol) 100 таблетки 10 мг
март 13, 2018
пропионат generics pharm поръчка
Testosterone enanthate 5 ампули 250 мг
април 11, 2018
Show all

Testosterone propionate 10 ампули 100 мг

50.00 лв. 45.00 лв.

Бърз тестостерон действащ 48 ч. Един от най-силните варианти на тестостерона. Подходящ за употреба както в цикли за маса така и в цикли за релеф. Андрогенен, водна задръжка и ароматизация са очакваните странични ефекти.

Описание

Testosteron propionat на Pharm tec е препарат със силно анаболно и андрогенно действие. Приемът му води до бързо и солидно качване на мускулната маса, размери и сила. Въпреки високата склонност към ароматизация и свързаните с нея странични ефекти, той е масово използван от културисти и фитнес трениращи. С него се постигат същите резултати като с другите форми на Тестостерон, но главен фактор за високата му оценка е бързината на действие.

Резултати с Тестостерон пропионат

  1. Увеличение на мускулната маса.
  2. Бързо пълни мускулите с кръв, което увеличава обема им.
  3. Повишена активност в либидото.
  4. Укрепване на процеса на изгаряне на мазнините.
  5. Увеличение на качеството на мускулната плътност.
  6. Увеличаване на мускулната активност, васкуларизация.
  7. В сравнение с предшественика си, тестостерон ципионат по-малко задържа вода в организма.
  8. Не влияе на вътрешните органи (черен дроб и бъбреци)

Цикли с Тестостерон пропионат

Тестостерон пропионат е добре съвместим с голямо количество стероиди, всеки спортист може да избере своя цикъл зависимост от целите и финансовите му възможности. Стероидните цикли включват приемане на антиестрогени, в края – извършване на терапия след цикъл. Препоръчваме да се наблегне и на суроватъчен протеин, аминокиселини, омега-3.

Дозировка на Тестостерон пропионат

За разлика от другите видове тестостерони,  Testosteron propionat е бързодействащ. Недостатък от това е, че се налага често инжектиране, което създава неудобство и местата за инжектиране трябва да се редуват. Хубавото е, че в случай на непоносимост или поява на нежелани реакции, той бързо може да се спре, и да се вземат нужните мерки. Тези които са по-чувствителни към андрогенните стероиди и тези които търсят сигурност е добре по-време на цикъл с тестостерон да приемат Нолвадекс и/или Провирон. Така ще могат да усетят силата на тестостерона, предпазвайки се от нежелани странични ефекти.

Нормална доза е 1 ампула през ден или през два дни. Напредналите културисти с опит приемат Тестостерон пропионат всеки ден. Препаратът потиска собственото производство на тестостерон, което налага прилагане на след стероидна терапия в края на цикъла.

Както при всички препарати, съдържащи тестостерон, така и с употребата на Тестостерон пропионат Фармтек, може да се появят странични ефекти. Най-чести нежелани реакции са акне и мазна кожа. Чувствителни индивиди, които не взимат предпазни мерки може да получат гинекомастия. Възможно е при генетично предразположените към оплешивяване да се засили косопадът.

Спецификация

Общи
Активна съставка Testosterone propionate
Показания Бърз тестостеронов естер, естествен хормон, осигуряващ солидна мускулна маса и сила. Пропионатът е един от естерите на синтетичния тестостерон, мъжкият полов хормон, любим на опитните културисти.
Дозировка
Количество Мъже: 100-200; Жени: Не се препоръчва
Мерна единица Милиграма
Интервал През ден
Потентност
Количество 100
Мерна единица Милиграми
Окомплектовка
Количество 10
Мерна единица Ампули
Тип Опаковка
Съдържание Всяка опаковка съдържа 10 ампули по 1 мл (100mg/ml)

 

Testosterone propionate 10 ампули 100 мг

5.00 (100%) 1 гласа