Продукти

дека hilma biocare
Nandrolone decanoate (Deca) 200 mg/ml 10 ml
март 7, 2018
тренболон микс hilma biocare
Trenbolone Mix 150 mg/ml 10 ml
март 7, 2018
Show all

Sustanon (Тестостерон микс) 250 mg/ml 10 ml

60.00 лв. 55.00 лв.

Sustanon е предназначен да осигури бързо, но продължително освобождаване на тестостерон. Той се използва най-често при цикли на обем, осигурявайки изключителна сила и бързо покачване на мускулната маса.

Описание

Sustanon е маслен инжекционен тестостерон, който съдържа четири различни тестостеронови естера: тестостерон пропионат (30 мг); тестостерон фенилпропионат (60 мг); тестостерон изокапроат (60 мг); и тестостерон деканоат (100 мг). Сустанон е предназначен да осигури бързо, но продължително освобождаване на тестостерон. Той се използва най-често при цикли на обем, осигурявайки изключително покачване на сила и мускулна маса.

Прием

Дозировка (мъже):

Въпреки че е активен в организма за по-дълго време, Sustanon 250 обикновено се инжектира на всеки 7 до 10 дни за изграждане на мускули. Тази схема позволява приемането на по-високи дози, които най-често се прилагат от спортистите, и по-стабилно повишаване на нивото на хормоните. Обичайната доза при мъже е в диапазона от 350-700 мг на инжекция, в цикъл от 6 до 12 седмици. Това ниво е достатъчно за да могат повечето хора да забележат изключителен приръст на сила и мускулна маса.

Sustanon обикновено се включва във фазата от подготовката, когато водната задръжка няма значение, а спортистът се интересува повече от чистата маса, отколкото от дефиницията. Има и хора, които вклщчват този препарат в цикли за чистене, но обикновено в по-ниски дози (175-350 мг на всеки 7-10 дни) и / или когато са придружени от ароматазен инхибитор, за да поддържат нивата на естроген под контрол.

Sustanon е много ефективно анаболен препарат и често се използва и самостоятелно. Има и хора, които намират необходимост да го комбинират с други анаболни / андрогенни стероиди за по-силен ефект – болденон, примоболан или Дека. Известно е, че някои бодибилдъри използват твърде високи дози от този препарат (1000 mg на седмица или повече), въпреки че тази практика не се препоръчва. При дози над 700 mg на седмица, увеличаването на теглото ще се дължи повече на водна задръжка, отколкото на нова мускулна маса.

Дозировка (жени):

Sustanon не се препоръчва за жени, поради силната си андрогенна природа, склонност към предизвикване на вирилизиращи странични ефекти и бавнодействащите естери (което прави кръвните нива трудни за контрол).

Спецификация

Общи
Активна съставка
testosterone propionate (30 mg); testosterone phenylpropionate (60 mg); testosterone isocaproate (60 mg); and testosterone decanoate (100 mg)
Показания Sustanon е предназначен да осигури бързо, но продължително освобождаване на тестостерон. Той се използва най-често при цикли на обем, осигурявайки изключителна сила и бързо покачване на мускулната маса.
Дозировка
Количество Мъже: 350-1000+; Жени: Не се препоръчва
Мерна единица
Милиграма
Интервал Седмица
Потентност
Количество 250
Мерна единица Милиграма
Окомплектовка
Количество 1
Мерна единица Ампула
Тип Опаковка
Съдържание Всяка опаковка съдържа 1 ампула от 10 мл (250мг/мл)
Sustanon (Тестостерон микс) 250 mg/ml 10 ml

0.00 (0%) 0 гласа