Продукти

boldebolic болденон
Boldebolic (Болденон) 10 ампули 250 мг
юни 7, 2017
Вобензим ,Wobenzym,противовъзпалително
Вобензим (Wobenzym) противовъзпалително 200 таблетки
август 23, 2017
Show all

Stanolic (Станозолол) 96 таблетки 10 мг

55.00 лв.

Stanolic (Станозолол). Слаба до средна анаболна ефективност, слабо андрогенен. Липсва задръжка на вода, не ароматизира, придава твърдост мускулатурата. Умерен прираст на сила. Предпочитан заради лесния прием и безопасността му.

Описание

Stanolic (Станозолол). Слаба до умерена анаболна активност. Слаба водна задържка, придава твърдост на мускулите. Умерен прираст на сила. Предпочитан препарат, заради лесния прием и безопасността му.

Прием

Стандартните дози за мъже обикновено попадат в диапазона 25-50 мг. 25-50 мг всеки ден е много често срещана схема. Такива дози са достатъчни, за да се получат видими резултати при всеки човек и имат минимални страничните ефекти. Културистите стигат до дози от 100 мг, но извън състезателни цикли няма смисъл от тях. Такава доза придава хубави финални щрихи. Въпреки това, поради хепатотоксичната природа и потенциалните проблеми с холестерола, високите дози трябва по никакъв начин да не траят повече от 7-10 дни. Общото време на употреба на препарата трябва да е 6-8 седмици.

За жените в спорта, станозололът е перфектния препарат, тъй като те използват ниски дози. 5 мг на ден (или 20 мг на всеки 4 дни) са достатъчни за повечето жени, но на някои жени могат да се отразят добре и дози от 10 мг на ден. Преди да преминете към доза от 10 мг, задължително почнете с 5 и едва след две седмици увеличете.

Спецификации

Общи
Активна съставка
Stanozolol
Показания Стромба (Станозолол) придава твърд и сух вид. Увеличава силата и релефа.
Дозировка
Количество Мъже: 20-100; Жени: 5-10
Мерна единица
Милиграма
Интервал Ден
Потентност
Количество 10
Мерна единица Милиграма
Опаковка
Количество 100
Мерна единица Таблетки
Тип Опаковка
Опаковка Всяка опаковка съдържа 100 таблетки по 10 мг
Stanolic (Станозолол) 96 таблетки 10 мг

5.00 (100%) 1 гласа