Продукти

дека hilma biocare
Nandrolone decanoate (Deca) 200 mg/ml 10 ml
март 7, 2018
тренболон микс hilma biocare
Trenbolone Mix 150 mg/ml 10 ml
март 7, 2018
Show all

Parabolan (Trenbolone) 75 mg/ml 10 ml

100.00 лв. 90.00 лв.

Parabolan е универсалния стероид, който е подходящ за употреба както в цикли за маса, така и за релеф. Работи активно до 5 дни. Средно до силно анаболен, силно андрогенен, добър прираст на сила. Не ароматизира, без водна задръжка. Твърд за организма, препоръчително да се използва кратко време (4-6 седмици).

Описание

Параболан е подходящ за използване както при цикли на качване, така и при цикли за чистене и релеф. Умерено до силно анаболен, силно андрогенен, значително покачване на силата. Не ароматизира, не води до задържане на вода.

Параболан има 500% анаболна/андрогенна активност спрямо тестостерона, което го прави един от най-силните инжекционни анаболни стероиди, произвеждани някога. Сред спортистите, този стероид е високо ценен заради способността му да увеличава мускулната твърдост, дефиниция и сила, без водна задръжка.

Прием

Дозировка (мъже):

Тренболон най-често се прилага в дозировка от 300 мг на седмица. Препаратът се приема в цикли от 6 до 12 седмици.

Параболан е универсален стероид и работи изключително добре с други препарати както за в цикли за маса, така и в цикли за чистене и релеф. За чистене, бодибилдърите често го комбинират с леки анаболни стероиди като Winstrol или Примоболан. Без да предизвиква водна задръжка, комбинацията ще има като резултат добра дефиниция и твърдост. Когато се цели постепенно увеличаване на масата, най-честата му кобинация е с Дека или Примоболан.  Когато търсите сериозно количество мускулна  маса, тренболон върви добре с тестостерон, метан, или анадрол.

Дозировка (жени):

Този препарат не се препоръчва за жени, поради силната си андрогенна природа и склонност да произвежда вирилизиращи странични ефекти.

Спецификация

Общи
Активна съставка
Trenbolone hexahydrobenzylcarbonatе
Показания Мускулна маса и сила.Твърдост, антикатаболен ефект и игаряне на мазнини.
Дозировка
Количество Мъже: 100-300; Жени: Не се препоръчва
Мерна единица
Милиграма
Интервал Седмица
Потентност
Количество 75
Мерна единица Милиграма
Окомплектовка
Количество 1
Мерна единица Ампула
Тип Опаковка
Съдържание Всяка опаковка съдържа 1 ампула по 10 мл (75mg/ml)
Parabolan (Trenbolone) 75 mg/ml 10 ml

0.00 (0%) 0 гласа