Продукти

стромба hilma biocare
Stanozolol (Стромба) 10 мг 100 таблетки
март 12, 2018
метан hilma biocare
Methandienone (Метан) 100 таблетки 10 мг
март 13, 2018
Show all

Oxymetholone (Анадрол) 50 мг 100 таблетки

100.00 лв. 90.00 лв.

Oxymetholone (Анадрол). Оксиметолонът се счита от мнозина за най-мощния стероид, който се предлага в търговската мрежа. Начинаещите, които експериментират с този препарат, вероятно ще получат 10-15 кг чиста масa в рамките на 6 седмици.

Описание

Оксиметолонът се счита от мнозина за най-мощния стероид, който се предлага в търговската мрежа. Начинаещите, които експериментират с този препарат, вероятно ще получат 10-15 кг чиста масa в рамките на 6 седмици. Този стероид има голяма водна задръжка, така че голяма част от тези килограми ще бъдат вода. Това често няма голямо значение за потребителя, който ще се чувства много голям и силен, докато приема оксиметолон. Въпреки че гладкият вид, който се дължи на задържането на водата, не е много привлекателен, той спомага за покачването на маса и за силата. Мускулът е по-пълен, контрактира по-добре и допълнителната вода, задържана в и около съединителната тъкан, осигурява допълнителна защита. Това ще намали шанса за кунтузии при вдигане на по-големи тежести. Трябва да се отбележи обаче, че много бързо натрупване на маса може също така да предизвика и по-голямо напрежение върху съединителната тъкан. Разкъсването на гръдната и бицепсната тъкан често се свързва с вдигане на големи тежести.

Прием

Когато се използва за подобряване на физиката, ефективната дневна доза е от 25-150 mg, в цикли с продължителност не повече от 6-8 седмици, за да се сведе до минимум хепатотоксичността. Това ниво е достатъчно за драстично увеличаване на мускулната маса и сила. По-високи дози се прилагат рядко, поради силната естрогенна природа на лекарството, както и високия потенциал за хепатотоксичност.

За жени се препоръчва по-малка доза: 10-25 mg на ден. Оксиметолон обикновено не се препоръчва за жени с цел подобряване на физиката, поради почти сигурните вирилизиращи странични ефекти.

Спецификации

Общи
Активна съставка
Oxymetholone
Показания Бърза сила и повишаване на теглото. Висока чернодробна токсичност и висока ефективност.
Дозировка
Количество Мъже: 25-150; Жени: 10-25
Мерна единица
Милиграма
Интервал Ден
Потентност
Количество 50
Мерна единица Милиграма
Опаковка
Количество 100
Мерна единица Таблетки
Тип Опаковка
Опаковка Всяка опаковка съдържа 100 таблетки по 50 мг
Oxymetholone (Анадрол) 50 мг 100 таблетки

0.00 (0%) 0 гласа