Продукти

тренболон ацетат trenacet
Trenacet (Тренболон ацетат) 10 ампули 100 мг
юни 7, 2017
trenoid тренболон
Trenoid (Тренболон енатат) 10 ампули 100 мг
юни 7, 2017
Show all

Oxymetholic (Анадрол) 96 таблетки 50 мг

90.00 лв.

Анадрол (Oxymetholic) е най-мощния стероид създаван някога. Силно анаболен, силно андрогенен. Придава голям прираст на сила. Най-силния антикатаболик. Токсичен за черния дроб, силна ароматизация, водна задръжка, възможна поява на акне.

Описание

Oxymetholic (Oxymetholone), известен още с името Анадрол, се счита от мнозина за най-мощния стероид, който се предлага в търговската мрежа. Начинаещите, които експериментират с този препарат, вероятно ще получат 10-15 кг чиста масa в рамките на 6 седмици. Този стероид има голяма водна задръжка, така че голяма част от тези килограми ще бъдат вода. Това често няма голямо значение за потребителя, който ще се чувства много голям и силен, докато приема оксиметолон. Въпреки че гладкият вид, който се дължи на задържането на водата, не е много привлекателен, той спомага за покачването на маса и за силата. Мускулът е по-пълен, контрактира по-добре и допълнителната вода, задържана в и около съединителната тъкан, осигурява допълнителна защита. Това ще намали шанса за кунтузии при вдигане на по-големи тежести. Трябва да се отбележи обаче, че много бързо натрупване на маса може също така да предизвика и по-голямо напрежение върху съединителната тъкан. Разкъсването на гръдната и бицепсната тъкан често се свързва с вдигане на големи тежести.

Прием

Когато се използва за подобряване на физиката, ефективната дневна доза е от 25-150 mg, в цикли с продължителност не повече от 6-8 седмици, за да се сведе до минимум хепатотоксичността. Това ниво е достатъчно за драстично увеличаване на мускулната маса и сила. По-високи дози се прилагат рядко, поради силната естрогенна природа на лекарството, както и високия потенциал за хепатотоксичност.

За жени се препоръчва по-малка доза: 10-25 mg на ден. Оксиметолон обикновено не се препоръчва за жени с цел подобряване на физиката, поради почти сигурните вирилизиращи странични ефекти.

Спецификации

Общи
Активна съставка
Oxymetholone
Показания Бърза сила и повишаване на теглото. Висока чернодробна токсичност и висока ефективност.
Дозировка
Количество Мъже: 25-150; Жени: 10-25
Мерна единица
Милиграма
Интервал Ден
Потентност
Количество 50
Мерна единица Милиграма
Опаковка
Количество 96
Мерна единица Таблетки
Тип Опаковка
Опаковка Всяка опаковка съдържа 96 таблетки по 50 мг
Oxymetholic (Анадрол) 96 таблетки 50 мг

0.00 (0%) 0 гласа