Продукти

trenoid тренболон
Trenoid (Тренболон енатат) 10 ампули 100 мг
юни 7, 2017
boldebolic болденон
Boldebolic (Болденон) 10 ампули 250 мг
юни 7, 2017
Show all

Multi Testo 350 (Тестостерон микс) 10 ампули 350 мг

60.00 лв.

Multi Testo 350 е комбинация от тестостерони с различно време на освобождаване. Силно анаболен, силно андрогенен, добро възстановяване. Ароматизацията и водната задръжка са налице , придружени често с повишена агресия при употребяващите го.

Описание

Multi Testo 350 е маслен инжекционен тестостерон, който съдържа четири различни тестостеронови естера: тестостерон пропионат (42 мг); тестостерон фенилпропионат (84 мг); тестостерон изокапроат (84 мг); и тестостерон деканоат (140 мг). Multi Testo 350 е предназначен да осигури бързо, но продължително освобождаване на тестостерон. Той се използва най-често при цикли на обем, осигурявайки изключително покачване на сила и мускулна маса.

Прием

Дозировка (мъже):

Въпреки че е активен в организма за по-дълго време, Multi Testo 350 обикновено се инжектира на всеки 7 до 10 дни за изграждане на мускули. Тази схема позволява приемането на по-високи дози, които най-често се прилагат от спортистите, и по-стабилно повишаване на нивото на хормоните. Обичайната доза при мъже е в диапазона от 350-700 мг на инжекция, в цикъл от 6 до 12 седмици. Това ниво е достатъчно за да могат повечето хора да забележат изключителен приръст на сила и мускулна маса.

Multi Testo 350 обикновено се включва във фазата от подготовката, когато водната задръжка няма значение, а спортистът се интересува повече от чистата маса, отколкото от дефиницията. Има и хора, които вклщчват този препарат в цикли за чистене, но обикновено в по-ниски дози (175-350 мг на всеки 7-10 дни) и / или когато са придружени от ароматазен инхибитор, за да поддържат нивата на естроген под контрол.

Multi Testo 350 е много ефективно анаболен препарат и често се използва и самостоятелно. Има и хора, които намират необходимост да го комбинират с други анаболни / андрогенни стероиди за по-силен ефект – болденон, примоболан или Дека. Известно е, че някои бодибилдъри използват твърде високи дози от този препарат (1000 mg на седмица или повече), въпреки че тази практика не се препоръчва. При дози над 700 mg на седмица, увеличаването на теглото ще се дължи повече на водна задръжка, отколкото на нова мускулна маса.

Дозировка (жени):

Sustanon не се препоръчва за жени, поради силната си андрогенна природа, склонност към предизвикване на вирилизиращи странични ефекти и бавнодействащите естери (което прави кръвните нива трудни за контрол).

Спецификация

Общи
Активна съставка
testosterone propionate (42 mg); testosterone phenylpropionate (84 mg); testosterone isocaproate (84 mg); and testosterone decanoate (140 mg)
Показания Multi Testo 350 е предназначен да осигури бързо, но продължително освобождаване на тестостерон. Той се използва най-често при цикли на обем, осигурявайки изключителна сила и бързо покачване на мускулната маса.
Дозировка
Количество Мъже: 350-1000+; Жени: Не се препоръчва
Мерна единица
Милиграма
Интервал Седмица
Потентност
Количество 250
Мерна единица Милиграма
Окомплектовка
Количество 1
Мерна единица Ампула
Тип Опаковка
Съдържание Всяка опаковка съдържа 1 ампула от 10 мл (250мг/мл)
Multi Testo 350 (Тестостерон микс) 10 ампули 350 мг

0.00 (0%) 0 гласа