Продукти

стромба stanozolic gep
Stanozolic (Стромба) 10 ампули 50 мг
юни 7, 2017
enantholic тестостерон енатат
Enantholic 250 (Тестостерон енатат) 10 ампули 250 мг
юни 7, 2017
Show all

Methandrolic (Метан) 96 таблетки 10 мг

40.00 лв.

Един от първите създадени стероиди. Силно анаболен, добър прираст на сила, средно андрогенен. Мощен антикатаболен ефект. Страничните ефекти са спрямо дозировката и продължителността на употреба.

Описание

Methandrolic (Метан) е един от най-старите стероиди. Силно анаболен, добро повишаване на силата, умерено андроген. Мощен антикатаболен ефект. Страничните ефекти са свързани с дозите и продължителността на употреба.

Прием

Проучванията показват, че приемането на перорален анаболен стероид с храна може да намали неговата бионаличност. Това се дължи на мастноразтворимата природа на стероидните хормони, което може да позволи някои от лекарствата да се разтварят с неразградена хранителна мазнина, намалявайки абсорбцията й. Този стероид трябва да се приема на празен стомах.

Прием (Мъже):

Оригиналните указания за предписване на Dianabol препоръчват дневна доза от 5 мг за не повече от 6 последователни седмици. След това се препоръчва прекъсване от 2 до 4 седмици. За спортни цели препаратът се използва отново периодично, като циклите обикновено траят между 6 и 8 седмици, последвани от 6-8 седмици почивка. Въпреки че и ниска доза от 5 мг на ден може да бъде ефективна за подобряване на резултатите, спортистите обикновено вземат много по-големи количества.

Дневна доза от една до две таблетки (25-50 мг) е най-често срещана и носи видими резултати.

Метанът се комбинира добре с други стероиди. Изключително добра е комбинацията с Дека, например. От комбинацията на тези два препарата може да очаквате значително покачване на мускулната маса и на силата, като страничните ефекти не са много повече от тези, които може да се очакват само от метана. За чисто покачване на маса може да се използва дългодействащ тестостеронов естер като енатат или ципионат. При високите естрогенни / андрогенни свойства на този андроген, обаче, нежеланите реакции са по-изразени.

Полуживотът на метана е само около 3 до 5 часа. По-рано се препоръчваше дозите да са разпределени така, че да поддържат постоянни нива в кръвта през целия ден.  Това изисква да са разделени на няколко приема, за да се регулира концентрацията в кръвта. Ние обаче препоръчваме да се вземат наведнъж. Така има по-високи пикови нива.  И двата варианта работят добре, но изследванията показват, че еднократните дози дават по-добри резултати. аяко ги вземате веднъж на ден, вземайте ги по-рано през деня. Така препаратут ще работи през деня и ще повиши усвояването на хранителните вещества, особено в критичните часове след тренировка.

Прием (Жени):

Андрогенните свойства на метана го правят популярен стероид само за мъже. Когато се използва от жени, са възможни силни вирулизиращи симптоми. Някои жени експериментират с ниски дози (5 мг) от този стероид, които са доста ефективни за мускулен растеж. Проучванията показват, че повечето жени ще забележат акне, което е показателно за андрогенност, при доза от само 10 мг на ден.

 Спецификации

Общи
Активна съставка
Methandienone
Показания Бърза сила и повишаване на теглото. Висока ефективност. Добро напомване.
Дозировка
Количество Мъже: 25-50; Жени: 5
Мерна единица
Милиграма
Интервал Ден
Потентност
Количество 25
Мерна единица Милиграма
Опаковка
Количество 50
Мерна единица Таблетки
Тип Опаковка
Опаковка Всяка опаковка съдържа 50 таблетки по 25 мг
Methandrolic (Метан) 96 таблетки 10 мг

0.00 (0%) 0 гласа