Продукти

Primobolic примоболан
Primobolic (Примоболан) 10 ампули 100мг
юни 7, 2017
Propiolic Тестостерон пропионат
Propiolic (Тестостерон пропионат) 10 ампули 100 мг
юни 7, 2017
Show all

Masterolic (Мастерон) 10 ампули 100 мг

70.00 лв.

Мастерон (Masterolic) е слабо анаболен, силно андрогенен, не ароматизира, няма водна задръжка. Действа активно 48 ч. Придава особена плътност и твърдост на мускулатурата. Използва се от състезатели културисти в последните 2-3 седмици преди състезание. Включва се в цикли за релеф.

Описание

Masterolic (Мастерон) е най-ефективен в цикли за чистене и релеф. За да може да се забележи действието му, обаче, човек трябва да има нисък процент мазнини. Ето защо мастерон най-често се ползва в последние седмици о подготовката на културистите, когато са вече доста чисти. Masterolic помага да се махнат онези най-упорити последни мазнини в края на цикъла. Той също така придава максимално нарязан вид. Анти-естрогенният му ефект също допринася за това. Всеки под 10% мазнини ще види видими резултати от употребата му.

Като мощен андроген, Masterolic може да бъде от полза за състезатели, които се стремят да увеличат силата си. Много полезен и в цикли за сваляне на килограми на калориен дефицит. Наблюдава се умерено увеличение на силата и леко подобрение при възстановяването и мускулната издръжливост, без ненужно увеличаване на телесното тегло.

Мастерон не е ефективен в цикли за качване.

Прием

Дозировка (мъже):

За спортни цели препаратът обикновено се слага три пъти седмично. Общата седмична доза обикновено е 200-400 мг, която се взема в цикли от 6-12 седмици.

Drostanolone enanthate често се комбинира с други стероиди за по-голяма ефективност. Обикновените стакове включват инжекционни препарати като Дека или Болденон, които могат да осигурят значително увеличаване на мускулната маса без водна задръжка. Добре се комбинира и с тестостерон. Резултатът тук може да бъде запазване или увеличаване на мускулната маса с малка водна задръжка или други естрогенни странични ефекти, отколкото ако тези стероиди се ползват самостоятелно (и обикновено в по-високи дози).

Мастерон, обаче, се прилага най-често по време на цикли за чистене и релеф. Комбинира се добри с други неароматизиращи стероиди, като Winstrol, примоболан, параболан или анавар, което може значително да подпомогне запазването на мускулите и загубата на мазнини в период, който може да бъде много катаболитен без стероиди.

Дозировка (жени):

За спортни цели, дозировка от 50 мг на седмица е най-често срещана, за период от 4 до 6 седмици. Симптомите на вирилизация са редки при дози под 100 мг на седмица.

Спецификация

Общи
Активна съставка
Drostanolone propionate
Показания Добро напомване и изразен релеф. Няма козметични странични ефекти. Без андрогенни странични ефекти. Не е токсичен за черния дроб
Дозировка
Количество Мъже: 200-400; Жени: 50
Мерна единица
Милиграма
Интервал През ден
Потентност
Количество 100
Мерна единица Милиграма
Окомплектовка
Количество 1
Мерна единица Ампула
Тип Опаковка
Съдържание Всяка опаковка съдържа 1 ампула по 10 мл (100мг/1мл)
Masterolic (Мастерон) 10 ампули 100 мг

0.00 (0%) 0 гласа