Продукти

тренболон микс hilma biocare
Trenbolone Mix 150 mg/ml 10 ml
март 7, 2018
мастерон енатат hilma biocare
Drostanolone enanthate (Мастерон) 200 мг 10 мл
март 7, 2018
Show all

Drostanolone propionate (Мастерон) 100 мг 10 мл

80.00 лв. 72.00 лв.

Drostanolone propionate или Мастерон. Слабо анаболен, силно андрогенен, не ароматизира, няма водна задръжка. Действа активно 48 ч. Придава особена плътност и твърдост на мускулатурата. Използва се от състезатели културисти в последните 2-3 седмици преди състезание. Включва се в цикли за релеф.

Описание

Drostanolone propionate (Мастерон) е най-ефективен в цикли за чистене и релеф. Мастерон най-често се ползва в последние седмици в подготовката на културистите, когато са вече доста чисти. Мастерон помага да се махнат онези най-упорити последни мазнини. Той също така придава максимално нарязан вид.

Мастерон не е ефективен в цикли за качване.

Прием

Дозировка (мъже):

За спортни цели препаратът обикновено се слага три пъти седмично. Общата седмична доза обикновено е 200-400 мг, която се взема в цикли от 6-12 седмици.

Drostanolone enanthate често се комбинира с други стероиди за по-голяма ефективност. Добре се комбинира и с тестостерон. Резултатът тук може да бъде запазване или увеличаване на мускулната маса с малка водна задръжка или други естрогенни странични ефекти, отколкото ако тези стероиди се ползват самостоятелно (и обикновено в по-високи дози).

Мастерон, обаче, се прилага най-често по време на цикли за чистене и релеф. Комбинира се добри с други неароматизиращи стероиди, като Winstrol, примоболан, параболан или анавар, което може значително да подпомогне загубата на мазнини.

Дозировка (жени):

За спортни цели, дозировка от 3 x 50 мг на седмица е най-често срещана, за период от 4 до 6 седмици. Симптомите на вирилизация са редки при дози под 200 мг на седмица.

Спецификация

Общи
Активна съставка
Drostanolone propionate
Показания Твърдост, сепарация и пълнота на мускула.
Дозировка
Количество Мъже: 200-400; Жени: 50
Мерна единица
Милиграма
Интервал През ден
Потентност
Количество 100
Мерна единица Милиграма
Окомплектовка
Количество 1
Мерна единица Ампула
Тип Опаковка
Съдържание Всяка опаковка съдържа 1 ампула по 10 мл (100мг/1мл)
Drostanolone propionate (Мастерон) 100 мг 10 мл

0.00 (0%) 0 гласа