Продукти

параболан generics pharm цена
Parabolan (Trenbolone) 5 ампули 100 мг
април 11, 2018
Boldenone Undecylenate (Болденон) 5 ампули 200 мг
април 11, 2018
Show all

Drostanolone propionate (Мастерон) 5 ампули 100 мг

40.00 лв. 35.00 лв.

Masteron. Слабо анаболен, силно андрогенен, не ароматизира, няма водна задръжка. Действа активно 48 ч. Придава особена плътност и твърдост на мускулатурата. Използва се от състезатели културисти в последните 2-3 седмици преди състезание. Включва се в цикли за релеф.

Описание

Drostanolone propionate (Мастерон) е най-ефективен в цикли за чистене и релеф. Мастерон най-често се ползва в последние седмици в подготовката на културистите, когато са вече доста чисти. Мастерон помага да се махнат онези най-упорити последни мазнини. Той също така придава максимално нарязан вид.

Мастерон не е ефективен в цикли за качване.

Прием

Дозировка (мъже):

За спортни цели препаратът обикновено се слага три пъти седмично. Общата седмична доза обикновено е 200-400 мг, която се взема в цикли от 6-12 седмици.

Drostanolone enanthate често се комбинира с други стероиди за по-голяма ефективност. Добре се комбинира и с тестостерон. Резултатът тук може да бъде запазване или увеличаване на мускулната маса с малка водна задръжка.

Мастерон, обаче, се прилага най-често по време на цикли за чистене и релеф. Комбинира се добри с други неароматизиращи стероиди, като Winstrol, примоболан, параболан или анавар, което може значително да подпомогне загубата на мазнини.

Дозировка (жени):

За спортни цели, дозировка от 3 x 50 мг на седмица е най-често срещана, за период от 4 до 6 седмици. Симптомите на вирилизация са редки при дози под 200 мг на седмица.

Спецификация

Общи
Активна съставка
Drostanolone propionate
Показания
Дозировка
Количество Мъже: 200-400; Жени: 50 – 150 мг
Мерна единица
Милиграма
Интервал През ден
Потентност
Количество 100
Мерна единица Милиграма
Окомплектовка
Количество 5
Мерна единица Ампули
Тип Опаковка
Съдържание Всяка опаковка съдържа 5 ампули по 1 мл (100мг/1мл)
Drostanolone propionate (Мастерон) 5 ампули 100 мг

0.00 (0%) 0 гласа