Продукти

мастерон hilma biocare
Drostanolone propionate (Мастерон) 100 мг 10 мл
март 7, 2018
болденон hilma biocare
Boldenone Undecylenate (Болденон) 250 мг 10 мл
март 7, 2018
Show all

Drostanolone enanthate (Мастерон) 200 мг 10 мл

100.00 лв. 90.00 лв.

Drostanolone enathate или Мастерон енатат е дълго действащата форма на Мастерон. Слабо анаболен, силно андрогенен, не ароматизира, няма водна задръжка. Действа активно 6 – 7 дни за разлика. Придава особена плътност и твърдост на мускулатурата. Използва се от състезатели културисти в последните 2-3 седмици преди състезание. Включва се в цикли за релеф.

Описание

Drostanolone enanthate (Мастерон) е най-ефективен в цикли за чистене и релеф. За да може да се забележи действието му, обаче, човек трябва да има нисък процент мазнини. Ето защо мастерон най-често се ползва в последние седмици в подготовката на културистите, когато са вече доста чисти. Мастерон помага да се махнат онези най-упорити последни мазнини в края на цикъла. Той също така придава максимално нарязан вид. Анти-естрогенният му ефект също допринася за това. Всеки под 10% мазнини ще види видими резултати от употребата му.

Много полезен и в цикли за сваляне на килограми на калориен дефицит. Наблюдава се слабо увеличение на силата и леко подобрение при възстановяването и мускулната издръжливост, без ненужно увеличаване на телесното тегло.

Мастерон не е ефективен в цикли за качване.

Прием

Дозировка (мъже):

За спортни цели препаратът обикновено се слага три пъти седмично. Общата седмична доза обикновено е 200-400 мг, която се взема в цикли от 6-12 седмици.

Drostanolone enanthate често се комбинира с други стероиди за по-голяма ефективност. Добре се комбинира и с тестостерон. Резултатът тук може да бъде запазване или увеличаване на мускулната маса с малка водна задръжка или други естрогенни странични ефекти, отколкото ако тези стероиди се ползват самостоятелно (и обикновено в по-високи дози).

Мастерон, обаче, се прилага най-често по време на цикли за чистене и релеф. Комбинира се добри с други неароматизиращи стероиди, като Winstrol, примоболан, параболан или анавар, което може значително да подпомогне загубата на мазнини.

Дозировка (жени):

За спортни цели, дозировка от 3 x 50 мг на седмица е най-често срещана, за период от 4 до 6 седмици. Симптомите на вирилизация са редки при дози под 200 мг на седмица.

Спецификация

Общи
Активна съставка Drostanolone Enanthate
Показания Добро напомване и изразен релеф.Не е токсичен за черния дроб.
Дозировка
Количество Мъже: 300-500; Жени: 50-100
Мерна единица Милиграма
Интервал Седмица
Потентност
Количество 200
Мерна единица Милиграма
Окомплектовка
Количество 1
Мерна единица Ампула
Тип Опаковка
Съдържание Всяка опаковка съдържа 1 ампула по 10 мл (200мг/1мл)
Drostanolone enanthate (Мастерон) 200 мг 10 мл

0.00 (0%) 0 гласа