Продукти

Testosterone Enathate Thaiger Labs, 10 amp, 250 mg/ ml
август 21, 2019
Boldenon Thaiger Labs 10 amp 200 mg/ ml
август 23, 2019
Show all

Decager(Nandrolone decanoate) Thaiger Labs, 10 amp, 250 mg/ ml

90.00 лв. 75.00 лв.

Продукт на една от най – качествените марки на пазара – Thaiger labs – с която се готвят редица състезатели в България и Турция.
Дека (Нандролон деканоат) е може би най-употребявания стероид в света. Средна до силна анаболна активност, средна водна заръжка, ароматизира слабо при по – високи дозировки. Много безопасен, слабо андрогенен стероид. Подходящ в комбинация с твърди стероиди като метан, анадрол и тестостерон в цикли за сериозно покачване на мускулна маса. Дозировката варира от 200 до 800 мг седмично при професионалисти.

Описание

На пазара този инжекционен стероид е от много дълго време. Нандролон Деканоат се доказа като един от най-добрите препарати поради способността му за увеличаване на мускулната маса и сила. Протеиновият синтез се засилва в мускулните клетки, където клетката е в състояние да асимилира по-голям обем от течност и белтък, след което нараства по размер. Deca Durabolin е универсален стероид, който е много подходящ за млади и начинаещи спортисти или такива, които вече имат богат опит в залата. За начинаещи седмичната доза нандролон не трябва да надвишава 400 мг. А за по-опитните и напреднали спортисти може да се наложи дозите да се повишат на 600 мг. При цикъл с Нандролон спортиста е в състояние да увеличи мускулната си маса с до 8 или повече килограма. Този инжекционен стероид е универсален и може да се комбинира с всички известни препарати. Нандролонът Деканоат най-често се използва в основен период в цикъл за максимално възможно увеличение на физическата сила и мускули по тялото. Това лекарство напълно премахва всички болки в ставите. Няма да чувсвате болка при извършване на основни полиартритни упражнения.

Decager(Nandrolone decanoate) Thaiger Labs, 10 amp, 250 mg/ ml

0.00 (0%) 0 гласа