Продукти

Anadrol HTP 100 t/ 25 mg
юни 26, 2019
Testosterone propionate HTP 100 mg
юни 28, 2019
Show all

Bionitropin HGH 100 IU

430.00 лв. 350.00 лв.

Висококачествен хормон на растежа от реномираната фирма производител Bioniche pharma. Хормона на растежа е един от най – ефективните препарати за горене на мазнини, прираст на чиста мускулна маса, има редица козметични ефекти и спомага за бързото възстановяване на организма. Подходящ за употреба както в комбинация със стероиди, пептиди, инсулин и Т3. Подходящ за употреба както в цикли за релеф, така и в цикли за маса.

Опаковка: 10 шишета по 10 IU

Описание

Висококачествен хормон на растежа от реномираната фирма производител Bioniche pharma. Хормона на растежа е един от най – ефективните препарати за горене на мазнини, прираст на чиста мускулна маса, има редица козметични ефекти и спомага за бързото възстановяване на организма. Подходящ за употреба както  в комбинация със стероиди, пептиди, инсулин и Т3. Подходящ за употреба както в цикли за релеф, така и в цикли за маса.

Опаковка: 10 шишета по 10 IU

Начин на употреба и дозировка: 1 шише (10 ед) се разтваря в 1 мл бактериостатична вода, след което се поставя с инсулинова спринцовка подкожно в доза 2-4 ед/ ден разделени или на два преима сутрин и вечер или наведнъж вечер. Около 2 часа преди и след приема на HGH не е препоръчително да се приемат въглехидрати.

Съхранение: В хладилник при температура от 2-8 градуса. Да не се замразява!

Bionitropin HGH 100 IU

0.00 (0%) 0 гласа