Продукти

стероиден цикъл за релеф
ЦИКЪЛ ЗА РЕЛЕФ. СРЕДНОНАПРЕДНАЛИ
януари 23, 2018
kamagra cena камагра цена
Камагра Гел Vol. III / Kamagra Oral Jelly Vol. III – 7 пакета
януари 27, 2018
Show all

Анаполон (oxymetholone) 20 таблетки 50 мг

70.00 лв.

Анаполон. Оригиналния аптечен Анадрол. Един от последните аптечни продукти в света произвеждан в Турция. Работи безотказно. От него може да очаквате много мускулна маса и сила. В дозировка 50-100 мг/ден не би трябвало да има сериозни странични ефекти, въпреки приказките че е по-вреден от останалите стероиди. В дозировка от 50 мг/ден би могъл да се използва дори и по-продължително време.

Описание

Анаполонът се счита от мнозина за най-мощния стероид, който се предлага в търговската мрежа. Начинаещите, които експериментират с този препарат, вероятно ще получат 10-15 кг чиста масa в рамките на 6 седмици. Този стероид има голяма водна задръжка, така че голяма част от тези килограми ще бъдат вода. Това често няма голямо значение за потребителя, който ще се чувства много голям и силен, докато приема оксиметолон. Въпреки че гладкият вид, който се дължи на задържането на водата, не е много привлекателен, той спомага за покачването на маса и за силата. Мускулът е по-пълен, контрактира по-добре и допълнителната вода, задържана в и около съединителната тъкан, осигурява допълнителна защита. Това ще намали шанса за кунтузии при вдигане на по-големи тежести. Трябва да се отбележи обаче, че много бързо натрупване на маса може също така да предизвика и по-голямо напрежение върху съединителната тъкан. Разкъсването на гръдната и бицепсната тъкан често се свързва с вдигане на големи тежести.

Прием

Когато се използва за подобряване на физиката, ефективната дневна доза е от 25-150 mg, в цикли с продължителност не повече от 6-8 седмици, за да се сведе до минимум хепатотоксичността. Това ниво е достатъчно за драстично увеличаване на мускулната маса и сила. По-високи дози се прилагат рядко, поради силната естрогенна природа на лекарството, както и високия потенциал за хепатотоксичност.

За жени се препоръчва по-малка доза: 10-25 mg на ден. Оксиметолон обикновено не се препоръчва за жени с цел подобряване на физиката, поради почти сигурните вирилизиращи странични ефекти.

Спецификации

Общи
Активна съставка
Oxymetholone
Показания Бърза сила и повишаване на теглото. Висока чернодробна токсичност и висока ефективност.
Дозировка
Количество Мъже: 25-150; Жени: 10-25
Мерна единица
Милиграма
Интервал Ден
Потентност
Количество 50
Мерна единица Милиграма
Опаковка
Количество 20
Мерна единица Таблетки
Тип Опаковка
Опаковка Всяка опаковка съдържа 20 таблетки по 50 мг
Анаполон (oxymetholone) 20 таблетки 50 мг

0.00 (0%) 0 гласа