Пролетни цикли или медикаменти способстващи за изгаряне на телесните мазнини

Цикъл таблетки силов трибой
февруари 10, 2018
медикаменти за изчистване и релеф

В двете части на тази статия ще разгледаме всички медикаменти, които способстват за изгаряне на мазнините. Ще започнем от стероидите, ще минем през термогенните препарати, антиестрогените и ще стигнем до пептидите и хормона. Ще ви бъде интересно и най-вече полезно, убедени сме.

З имата мина, а с нея и сериозното покачване на тегло и мускулна маса. Твърдите и водно задържащи препарати като Метан, Дека, дълги тестостерони и Анаполон вече остават на заден план. Повишеното тегло обикновено е свързано и с повишаване на телесните мазнини, а когато дойде пролетта повечето трениращи гледат да се отърват от тях и да подготвят физиката си за лятото. Тук ще разгледаме най-употребяваните медикаменти способстващи за изгаряне на телесни мазнини, които не са само стероиди.

Стероидите всъщност нямат директен ефект върху изгарянето на мазнини, както термогенните медикаменти например или хормона на растежа. Това означава, че като взимате Стромба например тя няма директен ефект върху изгарянето на мазнини, както много от трениращите си мислят. Стромбата ще направи мускулатурата ви по - твърда, тонизирана и съответно по – изразена без излишна задръжка на вода, но без правилния хранителен режим няма да изгаряте телесна мазнина. Всеки стероид е дериват на тестостерона, а увеличеното ниво на тестостерон способства за изгаряне на телесната мазнина и изграждане на мускулна маса, но само съобразени с правилен хранителен режим и целенасочена тренировъчна методика. Друга подробност относно стероидите е, че когато ги приемате организма много по - трудно покачва телесна мазнина.

И така да започваме със съществената част.
Медикаментите от сандъка с фокуси:

Стероидите:

N1 Кой стероид е най-използван при цикли за релеф.  Да,  познахте – Станозолола известен като Стромба в оралния вариант и Винстрол в интрамускулния.

Стромба

+ Придава твърдост,  тонус и изразеност на мускулатурата.  Някои атлети го считат за особено ефективен за прием в цикли за релеф,  като вярват че има директен ефект при изгарянето на мазнините,  което обаче не е вярно. Истинската стромба работи обикновено при дозировка от 50 мг/ден.

- Според изследвания не се води особено добър медикамент, а основният й минус при нисковъглехидратни диети е слабият й антикатаболен ефект,  т. е. няма да задържате много мускулна маса с нея, при положение че ограничавате калориите.

Винстрол

+ Станозолол в течна форма,  прилага се мускулно.  Доста по - ефективен от оралния му вариант.  С бърз ефект,  хубавия Винстрол дава мигновена твърдост и венозност на мускулатурата . Без задръжка на вода и ароматизация,   съчетан с подходяща диета може да промени коренно вашия външен вид.  Ако трябва да избирате между Стромба и Винстрол заложете на Винстрола.

- Слаб антикатаболен ефект.

Винстрол и Стромба се приемат много добре от повечето атлети и имат много меко действие. Те нямат никакви проблеми с тях, почти никакви странични ефекти.  Станозолол е прекусор на Дехидротестостерон в организма и може да се очаква при приема му засилен косопад.  Стромба (оралния вариант на станозолол) съдържа 17 алфа алкилирана група, но въпреки това е слаботоксичен за черния дроб.  Един от най – безопасните стероиди за прием.

N2 Според нашите наблюдения номер 2 като стероид,  най-често употребяван при изгарянето на мазнини е дростанолон или така известния Мастерон.

Мастерон

+ придава много добра твърдост, изразеност и тонус на мускулатурата. Силен андроген, без анаболен ефект. Културистите състезатели го използват интензивно в последните 20 дни, като дозировката тогава стига до 100 мг всеки ден. Често се комбинира с Винстрол и комбинацията наистина работи много добре. Жените културистки също много харесват Мастерон въпреки че е силен андроген. Те споделят дори, че като започнат да го прилагат той буквално променя обмяната им и те започват да горят мазнини много по-интензивно.

Има бавен мастерон – енатат и бърз – пропионат, като се прилага обикновено бързия. Обичайната дозировка е 100 мг през ден. Комбинира се успешно с винстрол, тестостерон, тестостерон суспензия, параболан, анавар и стромба.

- Минусите са му слабия антикатаболен ефект. Страничните ефекти на мастерон са свързани само с андрогенния му ефект – възможно е да повлияе върху простатата,  окосмяването,  омазняването на кожата и съответно предизвикано акне от това, косопад.  Като цяло Мастерон се приема много добре от атлетите и те нямат проблеми с него,  не е токсичен за черния дроб.

N3 Тренболон – или известния с търговското си наименование Параболан.

Параболан

Той се конкурира сериозно за второто място с Мастерон.  Стероид произведен във Франция през 80-те години.  В миналото е известна и ветеринарната му форма с название Финаджет,  при която поради замърсеността и се е стигало често до стероидна треска.  Въпреки че е дериват на Нандролон (Дека) той по нищо не прилича на него.  Силно анаболен, силно андрогенен с позатели 500/500 андрогенна/анаболна активност спрямо тестостерона.

+ Перфектния стероид при диета.  Сега ще ви обясним защо: Тренболон прави мускулите много твърди и изразени,  дава сериозен прираст на сила,  като силата се увеличава дори и при нисковъглехидратни диети,  не задържа вода, не ароматизира, има мощен антикатаболен ефект.  Всичко това го прави изключителен за прием при сериозни ограничения на калориите.

- Разбира се там където има много слънце има и много сянка, а именно - страничните ефекти на тренболон.  Тренболон може да бъде вреден за бъбреците,  силно андрогенен,  може да предизвика хипертрофия на простатата, повишен холестерол,  високо кръвно налягане въпреки,  че не задържа вода,  сериозно потискане на собственото производство на тестостерон.  Интересен и много неприятен факт при много малка част от атлетите е производството на пролактин – женски хормон на който няма да се спираме подробно и  който отговаря за производството на кърма при родилките.  При приема му Параболан може да послужи за прекусор на пролактин, въпреки че не ароматизира,  т. е. не служи като прекусор на естрогена.  Това се получава при много малка част от атлетите,  като решението тук е  медикамент с търговското название Достинекс – дозировката е 2 таблетки на седмица по 1 мг.

Обикновено спортистите приемат Параболан не повече от 6 седмици, което ги предпазва от сериозни странични ефекти. Формите са три: енатат,  хексахидробензилкарбонат и ацетат.  Силен,  бърз и най-често използван  е ацетата,  като има продукти,  които са комбинация от трите форми и работят също много добре.  Комбинира се успешно с почти всичко – тестостерон, винстрол, мастерон, анавар, стромба, метан, дека и анадрол в цикли за маса.

T естостерон – доста често приеман като основа на цикли за редукция на телесни мазнини.

В ниска дозировка тестостерон не задържа големи количества вода, ароматизацията е също умерена и няма сериозни странични ефекти.  Има умерен антикаболен ефект,  подобрява възстановяването,  а в зареждащи фази подобрява зареждането с гликоген в мускулните клетки.  Повечето атлети включват често тестостерон,  предимно бърз  (пропионат) при своите цикли за релеф.

T естостерон суспензия

Тестостерон суспензия е водна основа на тестостерона,  която използват предимно състезателите културисти в последните 20 дни преди състезание.  Дава финалната сепарация преди сцена,  пълнота на мускула и екстремна твърдост.

Суспензията обаче не е залък за всяка уста.  Обикновено кристалите в разтвора са едри и минават само през най-дебелите игли,  което е болезнено.  Друг проблем е твърде честото слагане,  поради краткотрайното му действие – работи около 8 часа.  Образуването на бучки е по - често срещано явление при прилагане на суспензия,  а няколкодневните болки след прилагането на инжекцията при по - голямата част от марките производители е редовен проблем.  Но ако издържите на всичко това,  ще бъдете възнаградени с много твърдост,  венозност,  сериозен антикатаболен ефект и пълнота на мускула.

Тестостерон суспензия е най-твърдата форма на тестостерон и за разлика от останалите тестостерони не задържа големи количества вода.  В цикли за маса дава голямо количество чиста мускулна маса и сила,  а в цикли за релеф носи много ползи на използващите го Потиска собственото производство на тестостерон и е силен андроген.  Успешно се комбинира с всички стероиди в цикли за релеф и за мускулна маса.

O ксандролон – познат като Анавар.

Анавар е доста надценяван стероид.  Голяма част от трениращите го ползват в цикли за релеф,  но нека видим  доколко е удачен неговия прием  тогава.  Анавар е мек стероид с голямо влияние върху повишаване на силата,  посредством механизми за увеличаване ресинтеза на АТФ и КФ.  Анавар е слабоанаболен и слаб антикатаболик.  Дава известна твърдост на мускулатурата,  но има свойството по време на диета да „свива“ мускулите.  Най – безопасния стероид,  ако сте решили да заложите на това.  Не е токсичен за черния дроб,  слабоандрогенен,  не задържа вода и не потиска собственото производство на тестостерон.

Анавар почва да става ефективен в дозировка от над 50 мг/ден при мъже,  което го прави доста скъпо удоволствие,  поради високата му цена.  Това е така,  защото суровината за Анавар е около 4 пъти по-скъпа от суровината за Метандростенолон и Станозолол.  Съответно е доста фалшифициран и читав Анавар трудно се намира на пазара.

Жените обичат Анавар,  защото заедно с Примoболан,  са най-меките стероиди за тях.  Дозировката за жени е между 10 и 20 мг/ден.  Може да се комбинира с много стероиди,  както в цикли за релеф,  така и в цикли за мускулна маса,  но ще трябва да прецените какви ще са ви ползите от него и дали ще можете да си го позволите.

М етенолон енатат и ацетат – или Примоболан.  

Един от най – използваните стероиди в миналото при подготовка за състезания.  Имало е достъп до него в една част от държавите в Западна Европа.  Понастоящем се произвежда все още легално само в Турция.  Цената в Германия за ампула Примоболан е била 20 дойче марки.  Самия Дориан Йетц казва,  че при подготовките си винаги е използвал два стероида – Примоболан и Параболан.

Примоболан дава пълнота на мускула и известна твърдост,  без ароматизация и задръжка на  вода.  Не е известен със сериозен антикатаболен ефект.  Най-безопасния стероид заедно с Анавар.  Нетоксичен за черния дроб, слабоандрогенен и слабоанаболен,  не ароматизира и не задържа вода.  При по-високи дозировки,  например над 400 – 500 мг седмично може да стане задоволително  ефективен. Обикновено дозировката е 300 – 500 мг седмично за мъже и 100 – 200 мг за жени. Професионалстите използват дози от порядъка 800 – 1000 мг седмично.  Цената му е висока,  както на оригиналния продукт,  така и на качествените ъндърграунд марки,  поради скъпата суровина.  Ако някой ви предлага Примоболан на ниска цена няма да има вътре метенолон енатат.

М етандростеонолон и Оксиметолон – известни още като Метан и Анадрол.  

Може би някои от вас ще попитат за какво въобще ги слагаме в графата медикаменти за изгаряне на мазнини.  Сега ще обясним.  Метан и Анадрол всъщност са стероидите,  които имат едни от най – сериозните антикатаболни ефекти.  Културистите състезатели,  които имат акъл в главата винаги ги включват в подготовката си.  Те основно поддържат силата,  мускулната маса и пълнотата на мускула,  дават допълнителна венозност.

Известни като водно задържащи и медикаменти използвани предимно в основен период като силни анаболици,  малка част от трениращите ги включват в своите цикли за релеф.  Много от трениращите са наплашени от тези медикаменти,  като ги приемат за много вредни.  Нашето мнение е,  че всичко опира до разумната  дозировка и продължителността на употребата им.

Метан и Андрол ароматизират,  задържат вода при по-високи дозировка,  което може да доведе до увеличено кръвно налягане.  Токсични са за черния дроб.  Андрогенни са.  Анадрол е дериват на ДХТ и може да увеличи косопада.  Омазняването на кожата и акнето също могат да са съпътсващи странични ефекти.

Интересно е,  че след цялата тази информация повечето трениращи нямат проблеми с тях,  когато ги приемат в дозировки до 50 мг/ден за Метан и 50 – 100 мг/ден за Анадрол за периоди до 6 седмици.  Задръжката на вода в организма се контролира най - общо от два хормона: алдостерон и естроген.  С подходящите антиестрогени ароматизацията и задръжката на вода може да бъде сведена до минимум.

М луоксиместерон или известен като Халотестин 

Малко хора са чували за този стероид. Доста вреден и андрогенен. Подходящ за употреба за кратко време обикновено през финалните 20 дни преди състезание. Дава твърдост,венозност и е най-силния антикатаболик. Дава екстремна сила без задръжка на вода и ароматизация, но името е свъзващо с много странични ефекти като висока токсичност, силна андрогенност, високо кръвно налягане, висок холестерол. Подходящ за употреба предимно от състезатели.

Толкова за стероидите употребявани в цикли за релеф. Във втората част на статията ще говорим за медикаменти като DNP, кленбутерол и ефедрин, Т3, пептиди за редукция на мазнини, хормон на растежа и антиестрогени и продукти за понижаване на апетита като редуктил, аминокиселината глутамин и липовон. Ще бъдат разграфени цикли, които са подходящи с цел изгаряне на мазнини. Очаквайте я.

Пролетни цикли или медикаменти способстващи за изгаряне на телесните мазнини

5.00 (100%) 1 гласа

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *